Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΣΤΑΜΑΤΑ 2-1

Παλαιότερο στιγμιότυπο
από αγώνα της Δόξας Κορωπίου
Την ισοπαλία άξιζε η Σταμάτα αλλά η Δόξα Κορωπίου νίκησε κι αυτή τη φορά, με απίστευτα δύσκολο και σπάνιο γκολ, που σημείωσε στο 85’, καθώς όλοι στο γήπεδο περίμεναν να λήξει ισόπαλη η αναμέτρηση των δύο ομάδων, στο Κορωπί. Ο Σύρος εκτέλεσε φάουλ από 20 μέτρα και πολύ πλάγια θέση, εκτός περιοχής. Παρά την ύπαρξη τείχους παικτών της Σταμάτας, η μπάλλα «καρφώθηκε» στο παραθυράκι της εστίας του εμβρόντητου Πετράκη! Έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ!
Η νίκη της Δόξας, την κράτησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κι ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Η Σταμάτα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δεν γεύτηκε τη νίκη και παρέμεινε στους 10 βαθμούς.
Το α’ 45λεπτο του αγώνα ήταν μοιρασμένο. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 12’ με ωραίο γκολ σε εκτέλεση από τον Χρ. Τσεβά (0-1). Στο ημίωρο, η Δόξα έφθασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μαρινάκη και είχε 1-2 ακόμη καλές προσπάθειες με τον Παπαδά, που δεν τελεσφόρησαν.
Στο β’ μέρος, η Σταμάτα έχασε καλές ευκαιρίες με τον Καλογήρου, τον Μπερμπάντη και τον Οσμανάι. Απάντησε αργότερα η Δόξα με εξαιρετική προσπάθεια του Μπερέτα, που έκανε τελικά το πλασέ του άουτ!
Γενικά, ήταν παιχνίδι κυρίως κέντρου, με την Δόξα να διατηρεί λίγο περισσότερη κατοχή μπάλλας. Η Σταμάτα ήταν ελαφρώς καλύτερη επιθετικά αλλά χωρίς ολοκληρωμένες προσπάθειες. Στο 88’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Οσμανάι.
Ιδιόρρυθμος ο διαιτητής Βικτωράτος, εκνεύρισε τους παίκτες των δύο ομάδων με τον τρόπο που διαχειρίσθηκε το ματς… Χωρίς λάθη οι βοηθοί Μήταρης και Πολυχρονιάδης.
ΔΟΞΑ: Μιχάλης, Μίνα (46' Θεοχάρης), Μαρινάκης, Καδίτης, Τούντας, Μπουτσάι, Αμπεντινάι, Σύρος, Δάβαρης (90' Κόλλιας), Παπαδάς, Μπερέτας (80' Βαλσαμογιάννης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζιντζίρια, Μπόρας, Ντιόπ, Πέππας, Καλογήρου, Κριεμάδης (89' Λιόλιος), Μπερμπάντης, Χρ. Τσεβάς, Οσμανάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money