Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2-1

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τον Πρωτέα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κατάφερε μέσα σε 90’ λεπτά αγώνα να χάσει τόσες ευκαιρίες, όσες σ’ ένα ολόκληρο πρωτάθλημα!
Το Συκάμινο είχε την μοναδική βοήθεια του τερματοφύλακα Οσμάν, ο οποίος άντεξε στην πίεση, και δημιούργησε λίγες ευκαιρίες. Μετέτρεψε σε γκολ τη μία. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο έδειχνε ικανό να σκοράρει και πάλι…
Η ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας άλλαξε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού της. Έπαιζε σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, χωρίς τα γνωστά και προβλέψιμα «γεμίσματα». Δεν είχε, όμως, αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια…
Το 1-0 έγινε από τον Διαμάντη στο 11’ με κεφαλιά και στο 38’ ήλθε η ισοφάριση με τον Φιλλή, σε αντεπίθεση. Επίσης, στο 85’ ο Φιλλής έχασε μοναδική ευκαιρία, αφού έκανε πλασέ που απέκρουσε επί της γραμμής ο Κατσούλας.
Η λύτρωση του Πρωτέα συνέβη στο 88’. Μετά από φάουλ και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα, ο Λάππας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
Αμέσως μετά, ο Τσαγκαράκης μόνος με την αντίπαλη εστία, σημειώθηκε σε θέση οφ-σάιντ που μάλλον δεν υπήρχε. Στο 91’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Φιλλής, για εξύβριση του διαιτητή και του πρώτου επόπτη. Ο νεαρός Φασουλής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα. Ευτυχώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Κρέτσιμος και Σπυρόπουλος, έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί (ειδικά ο πρώτος βοηθός) στις υποδείξεις τους…
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάι, Χύκα, Λάζαρης, Διαμάντης, Λάππας (88’ Χουσιάδης), Τζανής (89’ Δαβής), Μαραγκός (65’ Κούλιμπης), Χοντζάλι, Καλιανιώτης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Φασουλής (54’ λ.τρ. Μουσταφά), Φώτος (46’ Γαρυφάλλου), Καραμιχάλης, Τσαγκαράκης, Σουβατζής, Μπάνας, Τούκας, Φιλλής, Μαργέτας, Τζιαχρήστας (69’ Κουσκούνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money