Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 2-0



















Τρόμαξε να νικήσει τον Αήττητο, το πολύ μέτριο Κορωπί! Το «γρήγορο» γκολ στο 7’ με προβολή του Ντεντόπουλου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου και απόκρουση του τερματοφύλακα, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να χαλαρώσουν επικίνδυνα και να δεχθούν την πίεση του Αήττητου, που απείλησε με ισοφάριση πριν δεχθεί το δεύτερο τέρμα με αμφισβητούμενο πέναλτυ! Το πέναλτυ κέρδισε ο Ανδρεάδης στο 89’, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ντούνης.  
Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ικανοποίησε τους 200 περίπου θεατές που το παρακολούθησαν. Το κέρδισε ο λιγότερο κακός ΑΟ Κορωπίου. Οι φιλοξενούμενοι θα είχαν ισοφαρίσει στο 30′ αλλά το πλασέ του Μαγκουσοχατζάκη, έστειλε την μπάλλα στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα!
Το Κορωπί έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γαλάνη και τον Ανδρεάδη στο διάστημα 10’-30’. Αλλά όσο περνούσε ο χρόνος τόσο έπεφτε και η απόδοσή του.
Στο β’ ημίχρονο το ματς έγινε ακόμη χειρότερο ποιοτικά, χωρίς ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες. Απλά, ο Αήττητος κινήθηκε καλύτερα και βγήκε σε μερικές περιπτώσεις σε αντεπιθέσεις, που δεν αξιοποίησαν ανάλογα οι Λάππας και Μασκλαβάνος.
Ο Αήττητος και οι οπαδοί του, διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία και ιδιαίτερα για τον καταλογισμό του πέναλτυ. «Δεν είμαστε ξεγραμμένοι, όπως κάποιοι νομίζουν. Ήμασταν καλύτεροι στον αγώνα και αξιώνουμε τον σεβασμό όλων. Ο Αήττητος θα ξεπεράσει τα προβλήματά του», δήλωσε σχεδόν αγανακτισμένος ο προπονητής Γιώργος Φαράκος.
Οπαδοί των γηπεδούχων δυσαρεστημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Κορωπίου, αποδοκίμασαν παίκτες και προπονητή, με αποτέλεσμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο προπονητής Αντώνης Καρπούζας, να συνομιλήσει μαζί τους και να τους ηρεμήσει. Πάντως, η απόδοση του Κορωπίου στο β’ 45λεπτο ήταν ακόμη χειρότερη! Με τέτοιες εμφανίσεις, σχολίαζαν οι φίλοι του Κορωπίου, η ομάδα κινδυνεύει χάσει κι άλλους βαθμούς…
Δεν είχαν καλή συνεννόηση μεταξύ τους οι διαιτητές Παπαδόπουλος, Β. Τζαφόλιας και Τσιαλογιάνννης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν «μικροπαρεξηγήσεις» στην εξέδρα για ορισμένες αποφάσεις τους.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος, Μινάϊ, Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (75' Κοκίνη), Σινγκμπό, Τσαουσάι   (65’ Σπηλιόπουλος), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος (70' Βρούτσης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μπαρμπαρούσης, Τσαμουρτζής (75' Μασκλαβάνος), Καλούδης, Μαγκλάρας, Καρόκης, Φράγκος, Κολάνγκη, Φυτιλής (46' Λάππας), Μαγκουσοχατζάκης, Μητσιώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money