Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΜΑΡΚΟ 2-0

Εμφανώς καλύτερη η Λαυρεωτική, σημείωσε την πρώτη της νίκη στην Α’ κατηγορία! Επεβλήθη γηπεδούχος της Μαρκό με 2-0 αφού έχασε πληθώρα ευκαιριών να σημειώσει πολλά ακόμη τέρματα. Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά σε κόρνερ του Χουσεΐν, ο Τζώρας στο 21’. 
Στο 28’ η Λαυρεωτική κέρδισε πέναλτυ (σε χέρι εντός περιοχής αμυνομένου), που εκτέλεσε άουτ ο Παπαδόπουλος!
Η Μαρκό δεν έδειξε σημεία ανάκαμψης από την μετριότητα, παρά μόνο στο πρώτο 15λεπτο του β’ μἐρους, όταν διατήρησε την κατοχή της μπάλλας αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά κι άφηνε πολλούς χώρους, που εκμεταλλεύθηκε γρήγορα η γηπεδούχος.
Ἐτσι, στο 65’ ο Τζώρας έκανε κάθετη μπαλλιά στον Παπαδόπουλο, που βγήκε τετ α τετ με τον Γερογιάννη. Ο Παπαδόπουλος πέρασε και τον τερματοφύλακα, σημειώνοντας ωραιότατο γκολ, για το τελικό 2-0!
Η Λαυρεωτική έφθασε κοντά στο 3-0 στο 85’ όταν ο Μακρής έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Νωρίτερα (78’), η Μαρκό –που είχε ορισμένες απουσίες αλλά απογοήτευσε τους φίλους της- έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κωστή.
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Μπόρσης, Κρέτσιμος και Σπυρόπουλος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Χουσεΐν, Δρογγίτης, Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (90' Λάππας), Δ. Μιχαηλίδης, Δρούγκας (70' Ιατρού), Παπαδόπουλος (80' Καραμολέγκος).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Κωστής, Σιδέρης, Καβάσης, Πατσιαούρας (65' Κοντζιάς), Ρίζος, Τσώνης, Φιωτάκης (83' Δημητρίου), Αγγελάκος, Δημογιάννης (73' Μπάστας), Φουστέρης.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

EKEI EKEI STHN B ΕΠΣΑΝΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money