Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-2













Ο Κεραυνός Κερατέας, με αρκετές απουσίες, ξεπέρασε ένα δύσκολο αντίπαλο στο Κύπελλο, νικώντας 2-1 στον Αυλώνα την τοπική ομάδα. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι των γηπεδούχων, που έπαιξαν περίφημα απέναντι σε ομάδα της Α’ κατηγορίας, που έχει δώσει αρκετά επίσημα ματς. Η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Προηγήθηκε ο Κεραυνός στο 20’ με κτύπημα φάουλ του Λούτζη και ισοφάρισε ο Αυλώνας με νέο κτύπημα φάουλ του Τζιόμαλλου στο 70’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 82’ ο Πλάκα, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Αυλώνας πίεσε για την ισοφάριση, ώστε το παιχνίδι στην παράταση. Όμως ο Κεραυνός κράτησε το 2-1 και προκρίθηκε. Πολύ καλός ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Μανέκας.
Με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του Αυλώνα, γίνεται προσπάθεια βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, που θα βοηθήσει και την ταχύτητα ανάπτυξης του παιχνιδιού της ομάδος.
Διαιτητές: Παπάζογλου, Γιαλούρης και Μακρής.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Μαλαβάκης, Παλαιοσπύρος, Πούγιας (80’ Ι. Νάνος), Μπαμπαλίου, Πάντος, Μιγκέλ (55’ Τζιόμαλλος), Ντενίζ, Ταουλάν, Λέκκας, Γ. Νάνος, Δημητριάδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μανέκας, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Μεγαγιάννης, Λούτζη, Χελιώτης (46’ Γ. Ρώμας), Σταμάτης (80’ Μαστροκώστας), Πλάκα, Κατσίκης (65’ Δ. Ρώμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money