Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-2











Απίστευτη νίκη πήρε ο Αήττητος στο Λαύριο από την Λαυρεωτική με 2-1. Η Λαυρεωτική πλήρωσε την επιθετική της ατολμία αφού έχασε σωρεία ευκαιριών στο α’ ημίχρονο, με τους Μακρή, Πάνου, Δρούγκα και συνολικά είχε 7 τελικές αναξιοποίητες προσπάθειες! Κάποιοι χαρακτήρισαν το αποτέλεσμα ως δώρο της Λαυρεωτικής προς τον Αήττητο!
Ο Αήττητος, σωστά στημένος, αφού αντιμετώπισε τον σοβαρό τραυματισμό του Μπαρμπαρούση στο 25’, σημείωσε τα τέρματά του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Σε γρήγορη επίθεση (47’) και ύστερα από ασθενή απόκρουση του νεαρού τερματοφύλακα της Λαυρεωτικής Αλέξη Λάμπρου, ο Μητσιώνης με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 58′ με τον ίδιο περίπου τρόπο, έγινε το 0-2 από τον Μαγκουσοχατζάκη.
Νωρίτερα (49′) μεγάλη απόκρουση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του Αήττητου, που έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση σε προσπάθεια του Παπαδημητρίου.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποφασιστικοί ενώ οι γηπεδούχοι πάλι έχασαν ευκαιρίες μέχρι να μειώσουν (67′) με πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κώστας Παπαδόπουλος για το 1-2. Στο 85′ ακυρώθηκε σωστά γκολ της Λαυρεωτικής, όταν ο Παπαδημητρίου έβαλε το χέρι του κι έσπρωξε την μπάλλα στα δίκτυα του Χατζηφώρου.
Η Λαυρεωτική «πλήρωσε» τις απουσίες των Παπαγεωργίου και Α. Καραμολέγκου. Αντίθετα, ο Αήττητος φάνηκε να ξεπέρασε το σοκ της ήττας του στη Βούλα. Γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη. Η ισοπαλία θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα! Κατά γενική ομολογία ήταν εξαιρετική η φιλοξενία της Λαυρεωτικής…
Καλή η διαιτησία των Καπόγλη, (Κ. Τζάλλα, Περδίκη).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Λάππας, Δρογγίτης (46′ Χουσεΐν), Παπαδημητρίου, Μακρής, Πάνου, Παπακωνσταντίνου, Τζώρας (82’ Δ. Καραμολέγκος), Δ. Μιχαηλίδης, Δρούγκας (75’ Θ. Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφώρος, Μπαρμπαρούσης (25’ λ.τρ. Σταύρου), Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Καρόκης, Μαγκουσοχατζάκης, Κολάνγκη, Μασκλαβάνος (46’ Μπαράκος), Λάππας, Μητσιώνης.

* Στο στιγμιότυπο, το 0-2 από τον Μαγκουσοχατζάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money