Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-1

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Ολυμπιακός, στάθηκε αδύνατο να ξεπεράσει την αντίσταση του Αήττητου Σπάτων, που είχε πολύ λίγες ευκαιρίες να σημειώσει τέρμα αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι όσες φορές βρέθηκαν σε θέση βολής, «σημάδευαν» τον …Χατζηφόρο! Η ατυχία του Ολυμπιακού ήταν τέτοια, που παραλίγο στο τέλος, σε γύρισμα του Μεταλληνού προς τον Χανδρινό, να γίνει το 1-2 αφού παρενεβλήθη ο Φυτιλής, αλλά δεν αξιοποίησε την ευκαιρία!
Στο α’ ημίχρονο, ο Τσουμάνης είχε δοκάρι (38’) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Τσέλια λίγο αργότερα σουτ, που η μπάλλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι.
Στο β’ 45λεπτο, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 58′ με τον συνήθη ύποπτο Τέλη Τσέλια. Όμως, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Μόλις 2’ λεπτά αργότερα ο νεαρός Μασκλαβάνος μετά από κόρνερ, πέτυχε το τέρμα του Αήττητου, για το τελικό 1-1.
Ακολοὐθησε σειρά χαμένων προσπαθειών από τους γηπεδούχους και η ισοπαλία παρέμεινε.
Διαιτητές: Μανιώτης, Παπαδόπουλος και Φαμέλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Λέκκα (65' Πατσιονίδης), Ευαγγελινός, Μπερμπάντης (78' Φιλλής), Κολώνης, Τσέλια, Τσιούμας, Σουσούνης, Αθανασόπουλος, Τσουμάνης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου (46' Φράγκος), Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Μπαρμπαρούσης, Μαγκουσοχατζάκης (90' Πρίφτης), Κολάνγκη, Μασκλαβάνος (65' Φυτιλής), Λάππας, Καρόκης.

* Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου διέκοψε την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Τζέικομπς (ή Γιακούμπ).

2 σχόλια:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ;;;Η ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;

Unknown είπε...

Αυτός που γράφει για τον αγώνα είναι το λιγότερο απαράδεκτος. Ο Αήττητος Σπάτων έχασε μετά κυρίως το 1-1 κλασικότατες ευκαιρίες και ο παραπληροφορητής εδώ γράφει το αντίθετο!!!! Λίγη σοβαρότητα θα σας ωφελήσει κύριε εμπαθή η...αστείε.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money