Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1-1















Ισοδύναμοι αντίπαλοι συναντήθηκαν στο γήπεδο Γέρακα και ήλθαν ισόπαλοι 1-1. Με δεδομένη την διάθεση και των δύο ομάδων για τη νίκη, ο αγώνας εξελίχθηκε με εναλλασσόμενη εδαφική υπεροχή. Και οι δύο ομάδες είχαν απουσίες από το βασικό σχήμα τους αλλά η ψυχολογική και οργανική κούραση των παικτών του Ωρωπού, από τον 120λεπτο αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης στο Κρυονέρι (και με διαδικασία πέναλτυ), έπαιξε –κι αυτή- τον ρόλο της…
Ο Νικηφόρος ήθελε από την αρχή να επιβάλλει την όποια υπεροχή του αλλά δεν τα κατάφερε. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ αλλά αυτό δεν επετεύχθη από καμία ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν λίγες παρ’ ότι το θέαμα είχε ενδιαφέρον, καθώς ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά γρήγορος.
Ο Ωρωπός είχε ισορροπήσει το παιχνίδι από το 30λεπτο της συνάντησης και προσπάθησε πιο μεθοδικά -με την έναρξη του β’ μἐρους- να κερδίσει χώρους και να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Τα κατάφερε στο 56’, όταν επιχειρήθηκε σέντρα-σουτ από μακριά πλάγια αριστερή θέση και ο Παπαγεωργίου αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι, με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν με όση δύναμη είχαν, κι αμέσως οι φιλοξενούμενοι «κλεἰσθηκαν» και υπέπεσαν στο ίδιο αμυντικό λάθος! Πολύ γρήγορα (στο 59’) ήλθε η ισοφάριση. Από δυνατό κτύπημα κόρνερ, βρέθηκε αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι ο Παπαβασιλέιου, που δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει από κοντά για το 1-1.
Όσες ενέργειες έγιναν μετά το 60’ δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος είχε δύο ευκαιρίες: Μία με τον Αποστολόπουλο στο 75’, που βγήκε τετ α τετ με τον Τσεβά, ο οποίος έκανε σωστή έξοδο και τον «έκλεισε» έγκαιρα, και μία με τον Παπαβασιλείου στο 82’, που βρέθηκε πλάγια εντός περιοχής σε θέση βολής, κι έκανε σουτ άουτ. Ο Ωρωπός είχε επίσης δύο ευκαιρίες, σε οργανωμένες αντεπιθέσεις, αλλά το σουτ του Αλούση στο 79’ έστειλε την μπάλλα άουτ και ο Παπαγεωργίου ευρισκόμενος σε εξαιρετικά ευνοϊκή θέση (δίπλα στο δοκάρι), δεν «βρήκε» την μπάλλα με το κεφάλι, σε «γέμισμα» που έγινε στο 86’!
Πολύ καλή η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Φαμέλη και της Μπαρούνη.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Ταφιλάι, Φελέκης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης (85' Βαγενάς), Αντεριώτης (70' Χαρικιόπουλος), Αποστολόπουλος, Βαζέχα, Κανελλόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ: Τσεβάς, Αποστολάκης, Κανατάς, Γκλιάτης, Βούσουλας, Μέγας, Αποστολόπουλος (80’ Τσιπλακίδης), Αλούση, Κρομμύδας (67’ Νουόμπα), Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money