Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1-1

Το κτύπημα πέναλτυ του Μητσιώνη.
Όταν οι δύο ομάδες έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, παρακολουθήσαμε λίγο ποδόσφαιρο! Στο α’ ημίχρονο οι αντίπαλοι είχαν ανούσιες προσπάθειες, χωρίς αποτέλεσμα.
Μόνο στο 40’ ο τερματοφύλακας της Μάχης Βοτσίδης, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, καλό σουτ του Μασκλαβάνου (φωτο).
 
Στο β’ ημίχρονο και οι δύο ομάδες βελτίωσαν την απόδοσή τους, με τους γηπεδούχους πολύ πιο δραστήριους μέχρι το 70’. Στο 52’ είχαν κεφαλιά του καλά τοποθετημένου Καλούδη ψηλά άουτ και στο 54’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ («χέρι» του Παιδή σε σέντρα του Μαγκουσοχατζάκη), που αμφισβητήθηκε έντονα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Μητσιώνης (1-0).
 
Κάτω: Η φάση πριν το "χέρι" - πέναλτυ. Επάνω: Οι διαμαρτυρίες του Ανδρ. Σκουβαρά στον διαιτητή.
Στο 58’ νέα κεφαλιά του Καλούδη απέκρουσε δύσκολα ο Βοτσίδης και στο 65’ ο Αήττητος είχε σέντρα - σουτ του Μπαράκου, που έστειλε την μπάλλα στην εσωτερική πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Η μπάλλα «έσκασε» (άραγε μέσα ή έξω από την γραμμή τέρματος;) σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί αν ήταν ή όχι γκολ. Όμως, ούτε και ο βοηθός διαιτητή ήταν στη σωστή θέση, ώστε να υποδείξει κάτι συγκεκριμένο…
Η αλλαγή του Μπισμπιρούλα από τον Χατζηπέτρο, στο 70’, άλλαξε την ροή του παιχνιδιού, καθώς ο Νταής πέρασε σε θέση αμυντικού χαφ και η Μάχη «ανοίχθηκε» καλύτερα επιθετικά. Παρά το γεγονός ότι ο Μίχας ήταν πολύ εκνευρισμένος γιατί τίποτε δεν του πήγαινε καλά, στο 74’ ο Ενέι κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) με ωραίο σουτ από πλάγια θέση, δίνοντας διέξοδο στο άγχος των συμπαικτών του και αγχώνοντας τους αντιπάλους!

Πανηγυρισμός της Μάχης για το 1-1.


Από το σημείο αυτό και μετά, η Μάχη διατήρησε σαφή υπεροχή στις κινήσεις, κι έχασε απίθανες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη!
Οι πιο χαρακτηριστικές: Στο 82’ «ψαλιδάκι» του Νταή από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλλα στην αγκαλιά του Χατζηφόρου και στο 86’ διπλή προσπάθεια, πρώτα κεφαλιά του Νταή (ενστικτωδώς απέκρουσε ο Χατζηφόρος), κι ύστερα το πόδι του Μίχα και πλασέ του Μεταξά σχεδόν πάνω στη γραμμή τέρματος, έστειλε την μπάλλα άουτ! Στο 90’ ο Ενέι, από καλή θέση, είχε επίσης σουτ άουτ…
Γενικά, στο τελευταίο 8λεπτο του παιχνιδιού ήταν σαν να μην υπήρχε ο Αήττητος στο γήπεδο, λες και η Μάχη είχε τεράστια διαφορά δυναμικότητας! Το τελικό αποτέλεσμα, κάτω από τις συνθήκες που εξελίχθηκε το ματς, θεωρείται δίκαιο.
Ο διαιτητής Αντιπαριώτης μπορεί να μην διαμόρφωσε το σκορ αλλά είχε πολλές λανθασμένες υποδείξεις. Ο βοηθός Δουλγεράκης δεν ήταν στη θέση του όταν χρειάσθηκε και ο έτερος Οικονόμου έσωσε την «τριάδα» με την καλή του απόδοση.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Σταύρου, Τσαμουρτζής, Καλούδης, Μαγκλάρας, Καρόκης, Μαγκουσοχατζάκης (90’ Φυτιλής), Κολάνγκη, Μασκλαβάνος (60’ Μπαράκος), Λάππας, Μητσιώνης (75’ λ.τρ. Πρίφτης).
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Ν. Χαμάμης, Παιδής, Μπισμπιρούλας (70’ Χατζηπέτρος), Πλατσιώτας, Καραλής, Σένε, Νταής, Όμπι Ενέι, Μίχας (88’ Χατζηλίας), Μάντζης (36’ λ.τρ. Μεταξάς).

1 σχόλια:

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΧΑΤΖΗΦΟΡΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΤΟΠΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ... ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;;;

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money