Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1-0














Η Μάχη κέρδισε, αντίθετα με την ροή του παιχνιδιού, τον καλύτερό της Γέρακα με 1-0. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ανοικτά, επιθετικά, κράτησαν σχετική εδαφική υπεροχή, αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα και τελικά έφυγαν από το γήπεδο ηττημένοι…
Η Μάχη είχε πρόβλημα ανάπτυξης και παρά τις προσπάθειες του πάγκου να διορθώσει την κατάσταση, φάνηκε μάλλον τυχερή που πήρε τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Γέρακας είχε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Μουσαράι (26') και τον Κρητικό (36’), που έκαναν πλασέ από ιδανικές θέσεις, αλλά απέκρουσε ο Βοτσίδης! Επίσης, στο διάστημα 43’-45’ ο Μουσαράι βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής αλλά την μία ο τερματοφύλακας και την άλλη η αστοχία, απέτρεψαν το γκολ!
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους, κι έφθασαν δύο φορές κοντά στο γκολ, με τον Ενέι και τον Μεταξά, πριν σημειώσουν το 1-0 στο 69’ όταν από φάουλ που εκτέλεσε ο Μίχας, η μπάλλα αποκρούσθηκε άσχημα από τον Δημητριάδη και μέσα από ένα σύμπλεγμα παικτών, ο Νταής την έσπρωξε στα δίκτυα του Γαβαλά.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μουσαράι είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, ακυρώθηκε γκολ του Τσαδήμα (85’) ως χέρι (φάουλ) και ο Μαργέτης εξαπέλυσε σουτ (88’) που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βοτσίδης.
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Μπουξμπάουμ και Πολυχρονιάδης.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Παιδής (46' Χατζηπέτρος), Μάντζης, Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Σένε (66' Μεταξάς), Νταής, Ενέι (89' Γ. Χαμάμης), Μίχας, Χατζηλίας.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης, Κάλλης (86' Σταύρακας), Βάρδας, Δελάρδας, Μπερέτης (73' Τσαδήμας), Βούρλας, Χρυσανθόπουλος, Μουσαράι, Πελέκης (72' Μαργέτης).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Στο 26ο λεπτο η μπαλα δεν κατεληξε στο δοκαρι αλλα απεκρουστηκε απο τον τερματοφυλακα της Μαχης. Επεισης στο 85ο λεπτο το γκολ των φιλοξενουμενων δεν ακυρωθηκε ως οφ-σαιντ αλλα ως χερι του επιτηθεμενου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money