Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΩΠΙ 1-0

Άνω-κάτω έκαναν την άμυνα του Κορωπίου Ντρένοβα και Μπερτσιάς












Δώρο για την ονομαστική του εορτή, έκαναν οι παίκτες του Παλληνιακού στον προπονητή τους Σωκράτη Κιούρκο, που γιόρτασε (την Κυριακή 21/10) με τη νίκη 1-0 επί του ισχυρότατου Κορωπίου. Με τύχη που δεν είχε σε άλλα ματς, ο Παλληνιακός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, από την πολύ ποιοτική ομάδα του Κορωπίου, που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, κι έχει βλέψεις τίτλου. Όμως, με τον Παπαδόπουλο απομονωμένο στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Γαλάνη εκτός αρχικής σύνθεσης, τον Σιγκμπό και τον Πάντου τιμωρημένους, το Κορωπί χρειάσθηκε να περάσουν σχεδόν 55’ λεπτά παιχνιδιού, για να βρει κάποιο ρυθμό στην ανάπτυξή του.
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 12’, με σουτ του προωθημένου Μινάι, μόλις άουτ και στο 14’ κεφαλιά από καλή θέση του Ντιόπ Εμπαϊέ απέκρουσε ο Χριστοφιλέας. Ο Παλληνιακός βγήκε στην επίθεση και στο 23’ είχε ο Πάσσαρης ένα σουτ, δίπλα στο κάθετο δοκάρι, άουτ. Αλλά η ανεπανάληπτη ευκαιρία των φιλοξενουμένων να προηγηθούν, χάθηκε στο 43’ από τον Ανδρεάδη, ο οποίος μόνος του μπροστά στον Χριστοφιλέα, πλάσαρε αδύναμα κι έστειλε την μπάλλα αργά-αργά άουτ!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο β’ ημίχρονο και στην πρώτη «κατεβασιά» (46’), ο Καρακάσης έδωσε στον Μπερτσιά, το σουτ του οποίου συγκλόνισε το οριζόντιο δοκάρι του Κονδυλόπουλου. Δεν πέρασαν δύο λεπτά (48’) και ο Μπερτσιάς άνοιξε το σκορ: Πέτυχε το 6ο εφετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα και χάρισε την τρίτη νίκη στον Παλληνιακό! Προηγήθηκε ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα και υποδειγματική πάσα στην περιοχή για τον Μπερτσιά. Ο σκόρερ, παρ’ ότι η φάση πήγε να του «στραβώσει» αφού πρόλαβαν να τον κλείσουν στην περιοχή οι αμυντικοί, έκανε μια περίεργη στροφή περί τον εαυτό του (γυρωβολιά!) και με σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα, μέσω και του Πριονίδη, που εξοστρακίσθηκε επάνω του! Πάντως, το …μισό γκολ ανήκε στον Ντρένοβα, που η εμφάνισή του άφησε υποσχέσεις.
Η συνέχεια ανήκε εξ ολοκλήρου στο Κορωπί, που είχε στο 60’ δοκάρι σε δυνατό σουτ του Ντεντόπουλου, τετ α τετ του Γαλάνη στο 71’ που βρέθηκε απέναντι στον Χριστοφιλέα, κι αυτός έδιωξε την μπάλλα με υπερένταση και με τα πόδια, ενώ νέο τετ α τετ είχε στο 80’ ο Σπηλιόπουλος, που σημάδεψε από τα 5 μέτρα τον …ουρανό! Οι Κορωπιώτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσα σίγουρα γκολ έχασαν!
Από την άλλη, ο Ντρένοβα όποτε έπαιρνε την μπάλλα -ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο- αποτελούσε άμεση απειλή και μαζί με τον Μπερτσιά, έκαναν πολύ καλή δουλειά. Εξαιρετικός ήταν και ο τερματοφύλακας Χριστοφιλέας, που έσωσε την εστία του σε 3-4 δύσκολες περιπτώσεις. Όμως μετά το 60’ οι παίκτες του Παλληνιακού έσβησαν τις μηχανές, κι άφησαν πολύ χώρο στους αντιπάλους, με αποτέλεσμα σχεδόν κάθε επιθετική προσπάθειά τους να …μυρίζει γκολ.
Καλά τα πήγαν οι διαιτητές Καπόγλης, Σπυρόπουλος και Χριστοδούλου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Πάσσαρης, Αλβανός, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα (88' Μπούρας), Σκεντούλη, Παπασαράντος, Μπερτσιάς, Μητσιάρας (72' Κοβάνης).
ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος, Μινάι (65' Τόλιας), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Κοκκίνη, Σπηλιόπουλος, Ντιόπ Εμπαϊέ (46' Γαλάνης), Ανδρεάδης, Παπαδόπουλος (75' Μανασσής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money