Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-0

Δύσκολη νίκη του γηπεδούχου Αχιλλέα με 1-0, απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο, τη Νίκη Δροσιάς, που πάλαιψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα για το αποτέλεσμα… Ο Αχιλλέας ήταν καλύτερη ομάδα στο παιχνίδι αλλά όχι αποτελεσματική και αρκετά αγχωμένη.
Μέχρι το 30’ οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πίεσαν την άμυνα της Νίκης.
Όμως στο 36’ ο τερματοφύλακας Κοτσανίτης υπέπεσε σε παράβαση κανονισμού εκτός περιοχής και είδε σωστά την κόκκινη κάρτα του διαιτητή! Τον αντικατέστησε ο Ματσούκας αλλά ο Αχιλλέας έμεινε –φυσικά- με 10 παίκτες.
Στο β’ μἐρος, η Νίκη αντέδρασε δυναμικά αλλά στο 55’ ο Μπέτσης υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ροπόκης, διαμορφώνοντας το 1-0, που έμελε να είναι και τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε ο χρόνος, πίεζαν περισσότερο. Και στο τελευταίο 20λεπτο έφθασαν κοντά στην ισοφάριση και είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Γαρουνιάτη στο 90’.
Διαιτητές: Βακκάς, Τζάλλας και Οικονόμου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κοτσανίτης, Τσιαδήμας, Γεωργακόπουλος (46’ Φούντας), Σταυρόπουλος, Ξενάκης, Μπούσκος, Αβραμόπουλος, Σταματόπουλος, Πλιάτσικας (37’ Ματσούκας), Ροπόκης, Τσάκαλος (75’ Καββαδάς).
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Δρακουλαράκος, Παναγιωτίδης, Μπέτσης, Γαρουνιάτης, Μπότζιος (50’ Τσίγκος), Μούρτης (70’ Ποροτσίδης), Χαμζάι, Πιπέρας, Σαμαράς, Γρηγοράτος.

* Η Νίκη Δροσιάς με δήλωση παραγόντων της στον ιστότοπό μας, διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία του κ. Βακκά, υποστηρίζοντας: α) Ότι το πέναλτυ που σφύριξε ο διαιτητής, αν έγινε φάουλ, συνέβη 2μ. εκτός περιοχής. β) Ότι στο 80’ ακυρώθηκε κακώς ως οδ-σάιντ, γκολ του Ποροτσίδη. γ) Ότι έγινε φάουλ - πέναλτυ εις βάρος του Μπέτση στο 90’, που δεν δόθηκε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money