Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-0













Μεγάλη έκπληξη αποτέλεσε η νίκη του Κουβαρά, που δεν έχει ακόμη έτοιμη ομάδα για το πρωτάθλημα, έναντι του καλά προετοιμασμένου και με βλέψεις να πρωταγωνιστήσει Κρυονερίου, με 1-0.
Μόλις στο 4’ από λάθος του Κυρλέση, ο Παπανικολάου με προβολή σημείωσε το πολύτιμο γκολ του Κουβαρά, που είχε σταθερά καλό τον τερματοφύλακα Κάππα και την …τύχη μαζί του!
Από το χρονικό σημείο αυτό και μετά, οι επισκέψεις των γηπεδούχων στα καρέ του Κρυονερίου ήταν σπάνιες! Μόνο σε δύο περιπτώσεις (25’ και 45’) ο Φιλίππου κατάφερε να απειλήσει, αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.
Το Κρυονέρι έχασε σωρεία ευκαιριών και στάθηκε άτυχο σε πολλές περιπτώσεις, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως, ποτέ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, κι έχασε ένα παιχνίδι θεωρητικά «εύκολο». Σχεδόν όλοι οι παίκτες του έχασαν και μια ευκαιρία να πετύχουν τέρμα…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Β. Γαλάνης και Πολυδωρόπουλος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κάππας, Κοτοπούλης, Σίνης (60’ Στεργίου), Κ. Μπίκλης, Π. Λιάπης, Μπαρλογιάννης (65’ Στουραΐτης), Χατζής, Π. Μπίκλης (70’ Κολάγκης), Φιλίππου, Ι. Πρίφτης, Παπανικολάου.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Μαλάι, Κολώτας, Κ. Καστρινός, Λαθουράς, Χαλίλι, Νυχάς (46’ Γ. Θανασούλης), Ευθυμιάδης (80’ Κόλμπερ), Χρυσικόπουλος, Ζερμπίνης (80’ Ψώνης), Κανταρέλλης.

* Το στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα Κυπέλλου Κρυονερίου - Αχαρναϊκού 1-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money