Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0-3











Η Δόξα Αγ. Άννας «άλωσε» στην Βουλιαγμένη την ομώνυμη ομάδα με 3-0.
Λίγο καλύτεροι στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, είχαν δοκάρι με τον Συμεωνίδη στο 32’. Οι γηπεδούχοι είχαν αμυντικό πρόβλημα λόγω απουσίας βασικών στελεχών τους. Πάντως και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, δεν βοήθησε τις ομάδες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Στο β’ μέρος η υπεροπλία της Δόξας έγινε φανερή, καθώς ο νεοαποκτηθείς Καλλέρης και ο νεοεισελθών Σωνίδης, έκαναν ό,τι ήθελαν… Δεν άργησαν να έλθουν και τα γκολ.
Στο 73’ ο Καλλέρης με κεφαλιά, αμαρκάριστος από κόρνερ, σημείωσε το 1-0. Πάλι σε κτύπημα κόρνερ, στο 74’, ο τερματοφύλακας Κατράνας έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και ο Καλλέρης απλά την έσπρωξε στα δίκτυα. Το 3-0 προήλθε από φοβερή ενέργεια του Σωνίδη στο 80’. 
Γενικά, προς το τέλος του αγώνα, η Δόξα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ο Κατράνας …έσωζε την εστία του!
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Αντ. Βλάχος και Κωνσταντόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Α. Λιόλιος, Κουγιουμτζιάν, Τσιρλής, Ρακιπάι (70’ Κουλέπης), Κυριαζόπουλος, Πουράνης (75’ Κωνσταντόπουλος), Μπακούρος (60’ Μακρίδης), Μπαλλής, Κόρδας, Πάππα.
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Γιαλαμάς, Σιδηρόπουλος, Καλλέρης, Ν. Παπαδόπουλος, Kράσι (80’ Αρχοντής), Γκίνη (75’ Χαϊντούτης), Συμεωνίδης (46’ Σωνίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money