Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-2

Ο Νικηφόρος μέσα σε δύο λεπτά (63’ και 65’), παρ’ ότι έπαιζε από το 40’ με 10 παίκτες -χωρίς να δημιουργήσει ουσιαστικά ευκαιρίες- πέτυχε δύο τέρματα «προσφορά» των γηπεδούχων και πήρε την πρόκριση.
Χωρίς φάσεις κύλησε το α’ 45 λεπτο, με παιχνίδι κέντρου κι από τις δύο πλευρές. Εξαίρεση η ευκαιρία των γηπεδούχων στο 11’, όταν σε εξαιρετικό βολέ του Γκίνη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Στο 40’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αποστολόπουλος. Αμέσως μετά, είχε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Νικολάου ο Γκίνης, αλλά «πέταξε» την μπάλλα επάνω του!
Στο β’ μέρος, τα Καλύβια βγήκαν μουδιασμένα και χωρίς συνοχή, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να πάρει πρωτοβουλίες και να σημειώσει το πρώτο γκολ στο 63’ όταν ο Βεντούρης εκμεταλλεύθηκε λάθος συνεννόηση του Χριστόπουλου με τον Παρλακίδη και έκανε το 0-1 σε ανυπεράσπιστο τέρμα. Στο 65’ ο ίδιος παίκτης, ο οποίος έδειξε να έχει εξαιρετικά ανακλαστικά, πέτυχε ένα ακόμη «εύκολο» γκολ, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας των Καλυβίων, καθώς πήγε πρώτος στην μπάλλα, που μετά από φάουλ βρήκε το κάθετο δοκάρι των Καλυβίων.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Στο 93’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσέτση.
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Δουλγεράκης και Περδίκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Υμέρι (51’ Τσέτση), Λυριτζής, Χριστόπουλος, Β. Μπούτσης, Στουραΐτης, Βασιλείου, Μουστόγιαννης, Γκίνης (65’ Μπακιρτζόγλου), Χρ. Μπούτσης, Καρελιώτης (66’ Οικονομίδης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Ανδριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Βεντούρης (90’ Βαγενάς), Αντεριώτης, Αποστολόπουλος, Χαρικιόπουλος (46’ Ονουράι), Σλαβέβσκι (61’ Κανελλόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money