Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-1



















Εκπληκτική νίκη του Άρη Βούλας μέσα στα Γλυκά Νερά. Παιχνίδι με μεγάλες συγκινήσεις προσέφεραν οι δύο ομάδες. Πολύ καλός ο Άρης Βούλας, είχε και την βοήθεια της τύχης για να καταφέρει το σχεδόν απίστευτο 0-1. Το τέρμα της νίκης των φιλοξενουμένων (από λάθος του Μπούρμπουλα) σημείωσε ο Λ. Μαντακίδης στο 12’, με πλασέ εκτός περιοχής! Στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν σχετικά αμφίρροπο αλλά στο β’ 45λεπτο, τα Γλυκά Νερά διατήρησαν ασφυκτική υπεροχή, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά γκολ δεν ήθελε να μπει… Σύμφωνα με τους παράγοντες των Γλυκών Νερών: «Κοιμήθηκε ο Θεός»!
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Άρη Βούλας μιλούσαν για «μια ομάδα με ταυτότητα, που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο, έστω και με την βοήθεια της τύχης»!
Γεγονός είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι (48’) σε τετ α τετ του Λουκή, ενώ στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κάππος.  
Καλή η διαιτησία των Λάμπρου, Τζάλλα και Παπαδιώτη.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Κοτροζίνης, Φ. Αντωνόπουλος, Μπούρμπουλας, Τσαλδάρης, Στέλλας, Λουκής, Κάππος, Παπακωνσταντίνου (65' Προβίδης), Δ. Παπάζογλου, Γάσπαρης (75’ Χρ. Αντωνόπουλος).
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης, Διακρούσης, Ροδίτης, Τσιαγκάνης (46’ Βεϊζάι), Μανταλόζης, Πολυχρονιάδης, Λ. Μαντακίδης (78’ λ.τρ. Διγενής), Μπουλάρι (80’ Μοσχονάς), Παππάς.

 * Ο πρόεδρος του Άρη Βούλας Παναγιώτης Θεμελίδης, μας παρακάλεσε να σημειώσουμε ότι ευχαριστεί δημοσίως τους παράγοντες των Γλυκών Νερών για την υποδειγματική φιλοξενία τους! Μάλιστα, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί και η ομάδα της Βούλας στο ίδιο υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, διότι προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση στους φίλους του αθλήματος η βελτίωση του επιπέδου του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money