Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη 1-0 του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και του προπονητή Γιάννη Μαγγίνα επί της παλιάς του ομάδας, του Ωρωπού, που πραγματοποίησε μάλλον την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση! Οι γηπεδούχοι έχασαν το παιχνίδι στις λεπτομέρειες αφού είχαν τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Οι φιλοξενούμενοι με μετρημένο, κοντρόλ παιχνίδι, πέτυχαν τον αντικειμενικό τους στόχο: Πήραν το τρίποντο! Και βρίσκονται μόνοι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς...
Ο Ωρωπός μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 10’ ο Χανδρινός απέκρουσε εξαιρετικά την μπάλλα που κατευθυνόταν στο «Γ» της εστίας του από εκτέλεση φάουλ του Αλούση.
Στο 14’ έγινε το 0-1 όταν από κτύπημα κόρνερ, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Τέλης Τσέλια, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι «πάγωσε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι –παρά την ψυχρολουσία- επέμειναν, βγήκαν πάλι στην επίθεση και είχαν ευκαιρία με τον Στεφανή (17’), που σε τετ-α-τετ με τον Χανδρινό σούταρε μόλις άουτ! Συνέχισαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι αλλά ήταν φλύαροι, ανοργάνωτοι και οι μεγάλες τους μπαλλιές πήγαιναν χαμένες. Πάντως, σε μια στημένη φάση είχαν κι άλλη ευκαιρία με τον Στεφανή, που ύστερα από κόρνερ, έστειλε την μπάλλα άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή μπάλλας αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Δεν έκαναν ουσιαστικά άλλη ευκαιρία για γκολ! Είχαν και αναγκαστική αλλαγή του Τσουμάνη στο 30’, λόγω τραυματισμού. Ο Ωρωπός βάσει απόδοσης άξιζε κάτι καλύτερο στο α’ μέρος.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι δυνατά (στο πρώτο τέταρτο) και απείλησαν με μικροευκαιρίες. Μετά το 60’ ο ρυθμός και των δύο ομάδων έπεσε και έγινε παιχνίδι κέντρου. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Τσέλια, που υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού.
Ο Ωρωπός βελτιώθηκε κάπως με τις αλλαγές που έκανε και στο τελευταίο δεκάλεπτο απείλησε σοβαρά, «ψάχνοντας» το γκολ της ισοφάρισης. Όμως, δεν ευτύχησε να το πετύχει, καθώς στο 83’ έχασε την κλασσική ευκαιρία του αγώνα με τον Μάρτιν Νουόμπα, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε την μπάλλα άουτ, ύστερα από λάθος έξοδο του Χανδρινού! Τελικά, τα «έδωσαν όλα», είχαν ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούνταν καλύτερο αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός φάνηκε πιο σίγουρος στις κινήσεις του και με τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε, πήρε το πολύτιμο «διπλό»! Σημειωτέον ότι ο Τσέλια έχει σημειώσει τα 7 από τα 8 συνολικά τέρματα της ομάδας του!
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί θεατές στο γήπεδο Νέων  Παλατίων.
Αντιμετώπισαν δυσκολίες, κι έκαναν επουσιώδη λάθη οι διαιτητές Σπίθας, Μπουξμπάουμ και Γουργιώτης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Κανατάς (65' Μέγας), Κατερίνης, Βούσουλας, Γκλιάτης, Στεφανή, Αλούση, Νουόμπα, Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργίου (75’ Αποστολόπουλος).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Τσιούμας, Ευαγγελινός, Μπερμπάντης, Κολώνης, Μηλιώνης (46' Ράλλης), Τσέλια (85' Σταυρόπουλος), Αθανασόπουλος, Σουσούνης, Τσουμάνης (30' λ.τρ. Φιλλής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money