Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-0

Καλύτερη η Λαυρεωτική, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, έχασε ευκαιρία να κερδίσει μέσα στον Ωρωπό την γηπεδούχο ομάδα, που είχε ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο. Η συγκυρία και κάποιοι τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να έχουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Παιχνίδι κέντρου έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με λίγες φάσεις που δημιούργησαν από πλευράς γηπεδούχων ο Σωτηρόπουλος και ο Αποστολόπουλος: Στο 2’ ο Αποστολόπουλος δεν σκοράρησε από καλή θέση, στο 15’ πάλι σουτ του Αποστολόπουλου δεν είχε τύχη, στο 40’ κεφαλιά του Σωτηρόπουλου μόλις άουτ και στο 44’ ο Αποστολόπουλος είχε ανάποδο σουτ (ψαλιδάκι) άουτ. Οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα αυτό, είχαν μοναδική ευκαιρία να σκοράρουν σε τετ α τετ του Μιχαηλίδη με τον Βασιλειάδη.
Η ομάδα του Λαυρίου είχε αρχικό στόχο την ισοπαλία αλλά σιγά-σιγά στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε στο παιχνίδι πιο σοβαρά και απείλησε με φάσεις που είχαν οι Μακρής, Τζώρας ενώ στο 75’ ο Μιχαηλίδης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Βακκάς, (Φαμέλης, Σπίθας).
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Κανατάς (70’ Ανυφαντής), Κατερίνης, Βούσουλας, Αποστολόπουλος (74’ Βίνο, 80’ λ.τρ. Μέγας), Στεφανή, Αλούση, Νουόμπα, Σωτηρόπουλος, Παπαγεωργίου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρου, Δρογγίτης, Χουσεΐν, Πάνου, Παπαγεωργίου, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Μακρής, Δ. Μιχαηλίδης, Δρούγκας (75’ Ιατρού), Παπαδόπουλος (80’ Λάππας). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money