Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΡΚΟ – ΣΤΑΜΑΤΑ 0-0














Η Σταμάτα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε (0-0) από την γηπεδούχο Μαρκό, κι έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δεν παίχθηκε σπουδαίο ποδόσφαιρο, καθώς οι αντίπαλοι έκαναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι φάσεις μπροστά στις εστίες.
Οι γηπεδούχοι κράτησαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας αλλά οι προσπάθειές τους δεν είχαν τελικό αποτέλεσμα. Την τελευταία στιγμή τους έλειψαν λόγω τραυματισμών οι Κοντζιάς και Γκαβασιάδης, και αναγκάσθηκαν να προσαρμοσθούν όπως-όπως στις ανάγκες του παιχνιδιού.
Οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν πρώτα τα «νώτα» τους, κι ύστερα ανοίχθηκαν για κάτι καλύτερο. Άλλωστε, η εκτός έδρας ισοπαλία τους ικανοποιούσε…
Πάντως, η Σταμάτα ήταν καλοστημένη στο γήπεδο, κι έχασε τουλάχιστον δύο καταπληκτικές ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο, να σημειώσει γκολ.
Η Μαρκό προσπαθούσε ανορθόδοξα, δεν πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα και είχε μόνο του -χωρίς βοήθειες- στην κορυφή της επίθεσης, τον Αγγελάκο.
Οι πιο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, χάθηκαν από την Σταμάτα στο 36’, 38’, 58’ και στο 44’ και 85’ από την Μαρκό, που είχε δοκάρι με τον Καβάση στο 15’.
Διαιτητές: Δραγάτης, (Χόικας, Σπ. Λιάπης).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (82' Καραούλης), Σιδέρης, Καβάσης, Κωστής, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης (85' Δημητρίου), Πατσαούρας (46' Ντούνης).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Κριεμάδης, Δημούδης (60' Κ. Τσεβάς), Μπόρας, Ντιούφ, Πέππας, Καλογήρου, Δημητρίου, Γ. Μπερμπάντης (82' Γεωργοστάθης), Χ. Τσεβάς, Οσμανάϊ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money