Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΡΚΟ 0-0













Πολύ καλή χαρακτήρισαν την απόδοση του Άρη Βούλας οι παράγοντες της ομάδας αλλά άτυχο στην τελική προσπάθεια. Από την πλευρά της Μαρκό, δεν υπήρξε επίσημο σχόλιο για την εκτός έδρας ισοπαλία, αλλά έγινε κατανοητό ότι ήταν επιτυχία της ομάδας του Μαρκοπούλου να πάρει το 0-0 από τον αξιόμαχο αντίπαλο, παίζοντας χωρίς τους τιμωρημένους Αγγελάκο και Δημογιάννη και στηριζόμενη σε αρκετούς νεαρούς παίκτες!
Το παιχνίδι διεξήχθη σε ασυνήθιστα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία. Πάντως και οι δύο ομάδες προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Ο Άρης Βούλας επέβαλε την υπεροχή του κυρίως στο β’ ημίχρονο, όταν είχε και δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ, με τους Παντελή Μαντακίδη και Πολυχρονιάδη.
Με λίγη προσοχή οι γηπεδούχοι θα νικούσαν αλλά οι φιλοξενούμενοι (που έδειξαν σημαία κόπωσης, κι έκαναν πολλά λάθη στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα) διέθεταν τον πολύ καλό τερματοφύλακα Γερογιάννη, ο οποίος έσωσε την εστία του!
Χαρακτηριστικό της συνάντησης, η θερμή υποδοχή εκ μέρους των γηπεδούχων του Γιώργου Καβάση, που μετεγράφη το καλοκαίρι στην Μαρκό, μετά από πολυετή παραμονή στον Άρη Βούλας.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, (Σπυρόπουλος, Οικονόμου).
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης (51' Πολυχρονιάδης), Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Α. Μαντακίδης, Π. Μαντακίδης, Βεϊζάι, Παππάς (82' Παπαγεωργίου), Διγενής (90' Μοσχονάς).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Δημητρίου (60' Μπάστας), Πατσιαούρας, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Κωστής, Φουστέρης, Φιωτάκης, (25' Ντούνης), Γκαβασιάδης (46’ Καραούλης).

* Το στιγμιότυπο είναι από τον αγώνα Άρη Βούλας - Αήττητου 3-0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money