Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ ΤΗΝ Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ!

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η Α.Ε. Μενιδίου, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καλασούντας, με την αρνητική στάση του δημάρχου Αχαρνών Σωτήρη Ντούρου και των συνεργατών του, οι οποίοι δεν δίνουν έγκριση χρήσης του δημοτικού γηπέδου Αχαρνών στην ομάδα της Α.Ε.Μ. επειδή ζήτησε το γήπεδο για χρήση ο σύλλογος Νικολακάκης -η ομάδα του οποίου θ’ αγωνισθεί στην Δ’ εθνική- παρότι χρησιμοποιούσε επί χρόνια το γήπεδο της Αγίας Άννας…
Από το 1967, που ιδρύθηκε από τον πατέρα του σημερινού προέδρου, η Α.Ε. Μενιδίου χρησιμοποιεί το γήπεδο αυτό ως έδρα της. Αν δεν δοθεί το γήπεδο μέχρι την Τετάρτη 22/8, οπότε έχει προγραμματίσει την έναρξη της προετοιμασίας της, η Α.Ε.Μ. θα προσφύγει σε κινητοποίηση, δεδομένου ότι ακόμη και τα γραφεία της στεγάζονται εντός του γηπέδου!
Εφέτος ο δήμαρχος κ. Ντούρος, προφανώς ύστερα από πιέσεις του Νικολακάκη, δεν θέλει να δώσει το γήπεδο στην Α.Ε. Μενιδίου και την «στέλνει» -σύμφωνα με λεγόμενα του κ. Καλασούντα- στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, όπου η Α.Ε.Μ. δεν γίνεται δεκτή, αφού σε τελευταία ανάλυση το γήπεδο είναι ιδιόκτητο του Αχιλλέα, κι ακόμη το …διεκδικεί (στα λόγια, όχι στην πράξη) ο δήμος Αχαρνών!
Περιμένουμε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον!

1 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money