Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ: ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ

Άρχισε την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, η νεοπροβιβασθείσα ομάδα της Σταμάτας, με τις οδηγίες του πολύ έμπειρου προπονητή Κώστα Τσίχλη και του συνεργάτη του Παναγιώτη Χονδροθανάση. Το ξεκίνημα δείχνει ιδιαίτερα φιλόδοξο, καθώς η νέα διοίκηση κράτησε σχεδόν όλους τους παίκτες της περιόδου που έληξε και πρόσθεσε ορισμένα έμπειρα στελέχη, που καθιστούν –θεωρητικά τουλάχιστον- το συγκρότημα πανίσχυρο!
Κατ’ αρχήν αποκτήθηκαν δύο παίκτες που σταμάτησαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Στέφανο Γεωργοστάθη και τον σέντερ-φορ Γιάννη Μπερμπάντη. Επίσης, από την Αγία Παρασκευή ο εξαιρετικός χαφ Κώστας Οικονομόπουλος, κι από την Κηφισιά ο «μικρός» ομογενής Γιώργος Κώστα.
Νέα συμφωνία επήλθε και με τους Οσμανάι και Ντιούφ, οι οποίοι αρχίζουν άμεσα κι αυτοί προπονήσεις. Τέλος, την στρατιωτική του θητεία πήγε να υπηρετήσει ο Κώστας Τσεβάς, ο οποίος θα αργήσει να ακολουθήσει τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα βοηθήσει λιγότερο από πέρυσι την προσπάθεια της ομάδας.
Με αυτές τις προϋποθέσεις, η Σταμάτα δείχνει να αποτελεί πληρέστατο σύνολο, με υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money