Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΘΑΝΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

ΓΚΑΡΑΝΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την τεχνική ηγεσία του Νικηφόρου το Σάββατο 4/8 και την Κυριακή 5/8 ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γκαράνης, ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αναλάβουν (από την Δευτέρα 6/8) την ομάδα ο Φώτης Θανέλλας ως τεχνικός διευθυντής και ο Σωτήρης Βλαχάκης ως προπονητής.
Ο κ. Παπαδόπουλος δεν άντεξε την προχειρότητα, την έλλειψη οργάνωσης και λειτουργικότητας, καθώς δεν τηρήθηκαν οι στοιχειώδεις υποσχέσεις προς αυτόν. Άρχισε την προετοιμασία της ομάδας την Τετάρτη 1/8 έχοντας στη διάθεσή του 14-15 παίκτες, ελπίζοντας τις επόμενες ημέρες ότι θα προσετίθοντο αρκετοί ακόμη… Εις μάτην, όμως. Δεν εμφανίσθηκαν μέχρι την Παρασκευή 3/8 και ο έμπειρος προπονητής προτίμησε να παραιτηθεί, πριν επέλθει η …διάλυση!

Από την πλευρά του, ο κ. Γκαράνης υποστηρίζει ότι η ομάδα θα προχωρήσει με περιορισμένο «μπάτζετ» αλλά τα περισσότερα βασικά της στελέχη έχουν παραμείνει. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν ύστερα από επεμβάσεις χιαστών οι Λάιος, Νάτσης και Τσούτης, παραμένουν οι Αντεριώτης, Ανδριώτης, Παπαβασιλείου, Αποστολόπουλος, Ζέεμπε και θα αποκτηθούν ακόμη ένας τερματοφύλακας, ένας αριστερός μπακ και πιθανόν ένας ακόμη μέσος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money