Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

«Η ΕΝΩΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΑΝΑ την Πέμπτη 2/8, αναφέρεται:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, σε απάντηση δημοσιευμάτων για την παρουσία της Ένωσης σε συγκέντρωση, που έλαβε χώρα στο Λουτράκι, χθες 1 Αυγούστου 2012, για στήριξη της υποψηφιότητας για την προεδρία της ΕΠΟ του κ. Βασίλη Γκαγκάτση, διευκρινίζει τα κάτωθι:
Η Ένωσή μας ουδέποτε εκπροσωπήθηκε επίσημα στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε. Δεν θα μπορούσε άλλωστε, διότι δεν προσκλήθηκε.
Η εκπροσώπηση της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. σε τόσο σοβαρές συναντήσεις, γίνεται κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της Ένωσης.
Ως εκ τούτου, η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Σταύρου Χρυσάφη, ήταν καθαρά προσωπική επιλογή και αντιπροσώπευε τον εαυτό του και μόνο αυτόν».
* Ο κ. Χρυσάφης σε επικοινωνία του μαζί μας, επέμεινε ότι πήγε στην συγκέντρωση ως προσωπικός φίλος του κ. Γκαγκάτση και όχι ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΑΝΑ!

Εμείς γράψαμε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 2/8: Ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης, παρευρέθη στη συγκέντρωση του Λουτρακίου. Έκανε όμως μεγάλο λάθος, διότι η παρουσία του και μόνο, φάνηκε να υποδηλώνει επίσημη εκπροσώπηση της ΕΠΣΑΝΑ ενώ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο! Γεγονός, που τον καθιστά υπόλογο στην πλειοψηφία του νέου Δ.Σ. της Ένωσης, το οποίο τίμησε τον κ. Χρυσάφη, ψηφίζοντάς τον ως β’ αντιπρόεδρο…
Η συμπεριφορά του κ. Χρυσάφη αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ. Μέχρι τότε, φαίνεται να αναζητείται ο αντικαταστάτης του κ. Χρυσάφη για την θέση του β’ αντιπροέδρου, επειδή πληροφορούμεθα ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να του ζητήσουν να παραιτηθεί από την συγκεκριμένη θέση…
Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να εκδοθεί ανακοίνωση Τύπου από την ΕΠΣΑΝΑ, σχετική με το θέμα που προέκυψε, σήμερα Πέμπτη 2/8.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money