Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ύστερα από την δημοσίευση του ρεπορτάζ για το επιχειρηθέν «ξεσπίτωμα» της Α.Ε. Μενιδίου από το δημοτικό γήπεδο Αχαρνών, ελάβαμε επίσημη ανακοίνωση του Δ.Σ. του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, στην οποία τονίζεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα φιλοξενίας της Α.Ε. Μενιδίου στο ιδιόκτητο γήπεδο του συλλόγου, εφ’ όσον ο δήμος επανασυνδέσει την διακοπείσα υδροδότηση στο γήπεδο του συλλόγου, την οποία διέκοψε από τον περασμένο Ιούνιο!
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Αχιλλέα, αναφέρει:
«Με έκπληξη διαβάσαμε άρθρο σχετικά με το ξεσπίτωμα του σωματείου Α.Ε Μενιδίου από τον Δήμο Αχαρνών. Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ενήμεροι για τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ του ανωτέρου σωματείου και του δήμου, αλλά ερχόμαστε να δηλώσουμε τα κατωτέρω:
Εμείς στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα στο να φιλοξενήσουμε στο ιδιόκτητο γήπεδό μας το φιλικό και ιστορικό σωματείο της Α.Ε. Μενιδίου προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα για τους αγώνες του, εάν και εφόσον συντρέχουν λόγοι.
Όπως γνωρίζετε, όμως, από τον Ιούνιο του 2012, με απόφαση του Δήμου Αχαρνών και χωρίς καμία ενημέρωση του σωματείου μας, έγινε διακοπή της υδροδότησης του γηπέδου μας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τηρηθούν οι βασικοί κανόνες υγιεινής, σε έναν χώρο που αθλούνται τουλάχιστον 170 αθλητές του σωματείου μας! Πόσο μάλλον και για ένα σημαντικό αριθμό αθλητών, από σωματεία που πρόκειται να φιλοξενήσουμε. Εφόσον λυθεί το ανωτέρω -σημαντικό για τη λειτουργία του γηπέδου μας πρόβλημα- είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε οτιδήποτε.
Αγαπητοί κύριοι στο Δήμο Αχαρνών, σας υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές μας και οι γονείς τους, είναι δημότες του Δήμου Αχαρνών»...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money