Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου, ο Άρης Βούλας νίκησε γηπεδούχος την Αγία Λαύρα Αργυρούπολης με 5-0. Η ομάδα της Βούλας ήταν πολύ καλή, καλύτερη του αναμενομένου.
Φαίνεται να έχει αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία η ομάδα, καθώς «πατάει αλλιώς» από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Η αλλαγή οφείλεται εν πολλοίς στην συνεχή προσπάθεια του προπονητή Μιχάλη Λυκερίδη, ο οποίος έχει προσδώσει καλή τεχνική στο σύνολο.
Ο Άρης Βούλας στο φιλικό με την Αγ.  Λαύρα χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, και σημείωσε τα 5 τέρματά της με σκόρερ τους Παντελή Μαντακίδη, Ταγκούλη, Τσιαγκάνη, Χρυσάφη και Πολυχρονιάδη.
Πάντως, στην ομάδα δημιούργησε σοβαρή έλλειψη, η απόφαση του 19χρονου παίκτη Φατσέα, να παραμείνει στην Κομοτηνή, όπου σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ, και να αγωνισθεί σε ομάδα εκείνης της περιοχής. Αρχικά είχε δεχθεί να βοηθήσει τον Άρη Βούλας, στον οποίο ανήκει! Ο Φατσέας ακολούθησε το πρόγραμμα προετοιμασίας και όποτε το θελήσει, η διοίκηση της ομάδας τον περιμένει πίσω...

Τα διαρκείας
Στην προσπάθεια εύρεσης τρόπων οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, η διοίκηση του Άρη Βούλας έθεσε σε κυκλοφορία εισιτήρια διαρκείας, αξίας 30 ευρώ. Το Δ.Σ. παρακαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου να συνεισφέρουν σ’ αυτή την οικονομική εξόρμηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money