Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Μπορεί στον Αχαρναϊκό να παρατηρείται καθυστέρηση σε ότι αφορά τη λειτουργία και οργάνωση της ανδρικής ομάδας, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες ξεκίνησαν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, με στόχο των υπευθύνων να ανεβάσουν πιο ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά την παραγωγή ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα.
Έτσι, από την Δευτέρα 13 Αυγούστου άρχισαν οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστών στα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στο δημοτικό γήπεδο Αχαρνών. Ώρες εγγραφών: 11:00 έως 14:00 και 18:00 έως 20:00 καθημερινά.
Η έναρξη της προετοιμασίας των νέων ορίσθηκε για την Δευτέρα 20 Αυγούστου, ώρα 20:00 στο γήπεδο Αχαρνών, με ταυτόχρονη έναρξη δοκιμών ποδοσφαιριστών ηλικίας 5-17 ετών. Η έναρξη της προετοιμασίας παίδων και παμπαίδων ορίσθηκε για την Δευτέρα 27 Αύγουστου. Η έναρξη της προετοιμασίας junior και projunior ορίσθηκε για την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.
Υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής της ομάδας νέων, για άλλη μια αγωνιστική περίοδο, είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος. Υπεύθυνος εγγραφών και οικονομικής διαχείρισης ο Κώστας Αγγελόπουλος. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα τηλέφωνα 6944-535723 (Μάκης Παπαδόπουλος) και 6946-181561 (Κώστας Αγγελόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money