Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 29/8/2012

ΑΤΛΑΝΤΙΣ - ΓΕΡΑΚΑΣ 0-6











* Ατλαντίς Ανθούσας - Γέρακας 0-6:
Με 4 τέρματα του Μουσαράι, ένα του Βούρλα με πέναλτυ, κι ένα του Τσαδήμα, ο Γέρακας έκανε μια καλή προπόνηση…

* Γλυκά Νερά - Τριγλία Ραφήνας 0-2:
Καλύτερη από την περασμένη σαιζόν, η Τριγλία νίκησε –όχι εύκολα- με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Σκαφίδα (30’) και πλασέ του Ξύδη (85’). Τα Γλυκά Νερά βρίσκονται σε καλή πορεία…

* Θύελλα Ραφήνας – Παλληνιακός 1-0:
Με γκολ του Μουτζακά στο α’ ημίχρονο, η ανώτερη Θύελλα επικράτησε του φλύαρου και με πολλά λάθη Παλληνιακού.

* Κεραυνός Κερατέας - Σταμάτα 1-2:
Καλή η Σταμάτα, με δύο τέρματα (το 2ο με πέναλτυ στο 85’) του Οσμανάι στο β’ μέρος, νίκησε ύστερα από ένα άγονο α’ ημίχρονο. Στο ενδιάμεσο, είχε ισοφαρίσει 1-1 ο Μεγαγιάννης. Πολλούς παίκτες χρησιμοποίησε ο Κεραυνός.

* Δόξα Κορωπίου - Άρτεμις 1-3:
Με τους βασικούς, στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα ήταν ισόπαλη 1-1 με την πολύ καλή Αρτέμιδα. Στο β’ μέρος, με πολλές αλλαγές κι από τις δύο πλευρές, η Άρτεμις επικράτησε 3-1! Σκόρερ της Δόξας ο Έμπο.

* Σαρωνικός - Λαυρεωτική 0-4:
Εμφανώς καλύτερη η Λαυρεωτική, πέτυχε στο β' ημίχρονο 4 γκολ στον Σαρωνικό, που έπαιξε το πρώτο του φιλικό και βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο προετοιμασίας. Στο α' ημίχρονο που έπαιξε ο Σαρωνικός με βασικούς, δεν υπήρξε σκορ (0-0). Σκόρερ της Λαυρεωτικής οι Παπαγεωργίου (3) και Θ. Μιχαηλίδης.
 
* Κυανούς Αστήρ Βάρης - Άρης Βούλας 0-0:
Πολύ καλός ο Άρης Βούλας, κέρδισε τις εντυπώσεις, κι έχασε ευκαιρίες. Ο Αστέρας Βάρης είναι ακόμη στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας.

* Μαρκό - Ατρόμητος Πειραιώς 0-0:
Δυνατό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η Μαρκό συνεχώς βελτιώνεται.

* Νικηφόρος – Πέρα Κλουμπ 4-1:
Μέτρια εμφάνιση του Νικηφόρου, με σκόρερ τους Παπαβασιλείου, Τσουλουχά και δύο υπό δοκιμή παίκτες.

* Κορωπί - Άρης Πετρούπολης 1-0:
Καλή εμφάνιση του Κορωπίου, που χρησιμοποίησε 25 παίκτες και σημείωσε το νικητήριο τέρμα του με τον Ντιόπ στο β’ ημίχρονο. Επίσης, ο Μινάι εκτέλεσε πέναλτυ άουτ!

* Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου - Πατήσια 6-1:
Αφού προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα κι έδειξε στοιχεία καλής ομάδας. Σκόρερ οι Τσέλια (2), Τσουμάνης, Λέκα, Αθανασόπουλος, Μπιτάκος.

* Άγιος Ιερόθεος – Ωρωπός 1-0:
Είχε ευκαιρίες ο Ωρωπός, έδειξε σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό αλλά δεν ήταν έτοιμος ακόμη για κάτι περισσότερο.

* Πρωτέας Π. Φωκαίας - Χολαργός 0-2:
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πρωτέας είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Στο β’ μέρος η κούραση των γηπεδούχων και οι αλλαγές των φιλοξενουμένων άλλαξαν τις ισορροπίες και η ομάδα του Χολαργού πέτυχε προς το τέλος δύο γκολ.

* Βουλιαγμένη - Τερψιθέα 3-1:
Στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας της, η Βουλιαγμένη νίκησε την Τερψιθέα 3-1. Η σειρά των τερμάτων: Ο Στ. Λιόλιος με πέναλτυ το 1-0 στο α’ ημίχρονο. Το 2-0 ο Μπεγκάι. Μείωσε η Τερψιθέα σε 2-1, κι έκλεισε το σκορ ο Πουράνης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κρητικόπουλος (Κατράνας), Παπανικολάου (Παπαγκίκας) Τσιρλής, Αν. Λιόλιος (Ρακιπάι), Πάππα (Παρασκευόπουλος), Δημητρόπουλος (Μπεγκάι), Κυριαζόπουλος (Παλαιογιάννης), Στ. Λιόλιος (Μπάμπα), Κουλέπης (Κωνσταντόπουλος), Σεφέρη (Χατζίνης), Μπαλλής (Πουράνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money