Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: 2-3 ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΕΑΡΟΙ

Την Τετάρτη 1/8 άρχισε την προετοιμασία της η Μάχη Μαραθώνα. Με αποκλειστικό στόχο την προώθηση νεαρών Μαραθωνιτών παικτών στην ανδρική ομάδα, η Μάχη προχώρησε στην ενίσχυση του δυναμικού της με τον 35χρονο σέντερ-φορ Θοδωρή Κουτσουδάκη, που απέκτησε από την Θύελλα Αγ. Δημητρίου. Πρόκειται για παλιό γνώριμο της ομάδας του Μαραθώνα αφού είχε αγωνισθεί παλαιότερα πάλι με τα χρώματα της Μάχης. Ακολούθησαν ομάδες της Δ’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του στυλοβάτη της ομάδας Δ. Μίχα.
«Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας με νεαρούς παίκτες που θα ενισχυθούν με 2-3 έμπειρους για τη νέα περίοδο», τόνισε ο προπονητής Ανδρέας Σκουβαράς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Θέλουμε να πετύχουμε μια σταθερή πορεία, μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο που θα ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο».
Η ομάδα νέων θα συμμετέχει στο οικείο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ αλλά οι παίκτες της θα προπονούνται με τους άνδρες.
Όσον αφορά στον προβληματικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μαραθώνα, ο κ. Σκουβαράς είπε: «Με τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και του γεωπόνου Δημήτρη Μπούγια, που κι εφέτος μας προσφέρει αφιλοκερδώς την βοήθειά του, θα καταφέρουμε και την περίοδο 2012-2013 να αγωνισθούμε στην έδρα μας»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money