Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΙΣΟΠΑΛΟΙ 2-2 ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Ισόπαλο 2-2 και πολύ ενδιαφέρον, εξελίχθηκε το φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν η Λαυρεωτική και ο Κεραυνός Κερατέας, στο γήπεδο της πρώτης την Τετάρτη 22/8.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Πλάκα (πέναλτυ) 0-1, Τζώρας 1-1, Κοντογιάννης (πέναλτυ) 1-2 και Γ. Παπαδόπουλος 2-2 (85’).
Ο Δημήτρης Τσιαούσης, προπονητής της Λαυρεωτικής, έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς η ομάδα του έδειξε τον χαρακτήρα της και οι παίκτες φάνηκε ότι μπήκαν στην ψυχολογία της Α’ κατηγορίας. «Θα πάμε καλά», δήλωσε ικανοποιημένος μετά το παιχνίδι ο κ. Τσιαούσης. Μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον 17χρονο Κωνσταντινίδη, που άφησε …υποσχέσεις! Σημαντική βοήθεια προσφέρουν και οι έμπειροι Κ. Παπαδόπουλος (επιθετικός) και Δ. Λάππας (29χρονος μέσος), που αποκτήθηκαν πρόσφατα…
Ο Θανάσης Πετούρης, προπονητής του Κεραυνού, πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο 30’ και στο 60’ του αγώνα προκειμένου να δει ολόκληρο το δυναμικό της ομάδας του.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Α. Καραμολέγκος, Κωνσταντινίδης, Ιατρού, Πάνου, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Τζώρας, Παπαγεωργίου, Κ. Παπαδόπουλος, Δρογγίτης, Μακρής. Έπαιξαν ακόμη οι Λάμπρου, Γ. Παπαδόπουλος, Ρώμας, Κυριακάκης, Σέμπρος, Πολύζος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: (ενδεικτική 11άδα) Μανέκας, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Αναγνώστου, Κατσίκης, Λιούμης, Λούντζη, Ελευθερίου, Σταμάτης, Κοντογιάννης, Ευφραιμίδης. Έπαιξε σχεδόν το σύνολο του δυναμικού της ομάδας.

* Το επόμενο φιλικό του Κεραυνού είναι το Σάββατο 25/8, εντός με τον Πανερυθραϊκό. Αναβλήθηκε η συνάντηση με την Καλλιθέα, που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή.
Για την Τετάρτη 29/8 κλείσθηκε φιλικός αγώνας με ισχυρή ομάδα της ΑΕΚ, στην Κερατέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money