Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η ΜΑΧΗ 2-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ

Η Μάχη Μαραθώνα νίκησε 2-1 μέσα στο Μπογιάτι τον τοπικό Ολυμπιακό, στο φιλικό προετοιμασίας που έπαιξαν την Κυριακή 19/8.
Το ματς εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρον, καθώς η Μάχη προηγήθηκε 1-0 στο 45’ και 2-0 στο β’ μέρος, με ισάριθμα τέρματα του Σένε. Μείωσε για το τελικό 2-1 ο Γιακούμπ από πλευράς γηπεδούχων.
Ο προπονητής της Μάχης Ανδρέας Σκουβαράς, είδε τα νέα παιδιά της ομάδας του να τρέχουν ασταμάτητα και να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Άλλωστε έλειψαν και οι έμπειροι Κουτσουδάκης και Μπισμπιρούλας (τελευταία προσθήκη στο δυναμικό της Μάχης)! Ήταν σωστοί στις αντεπιθέσεις και κάλυπταν γρήγορα τα μαρκαρίσματά τους.
Ο Γιάννης Μαγγίνας, προπονητής του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, μας είπε ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ακόμη. Λείπουν παίκτες από τις προπονήσεις, κι ελπίζει να «στρώσει» η ομάδα σε δύο εβδομάδες.
Διαιτητής ήταν ο Αντιπαριώτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μεταλληνός, Λέκα, Ευαγγελινός, Νικολάου, Κασσιάρας, Ουντέζε, Τσουμάκης, Αθανασόπουλος, Γιακούμπ, Ράλλης. Έπαιξαν ακόμη οι Παππάς, Σωτηρόπουλος, Κολώνης, Τσούμας, Σεβδαλής.
ΜΑΧΗ: Βοϊτσίδης, Κατούντας, Παιδής, Χατζηπέτρος, Πλατσιώτας, Καραλής, Νταής, Μίχας, Μεταξάς, Καρακοζίδης, Σένε. Έπαιξαν ακόμη οι Γρίβας, Μάντζης, Χαμάμης, Καραχόντζας, Κληρονόμος.
* Πάντως, οι παράγοντες του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, πρόκειται να ανακοινώσουν κι άλλα μεταγραφικά αποκτήματα. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον επιθετικό χαφ Τέλη Τσέλια από τον Ωρωπό και τον Καμερουνέζο σέντερ-φορ Εμίλ Ετόκα από την Πεύκη! Θυμίζουμε ότι και οι δύο αυτοί παίκτες έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους και ειδικά ο Ετόκα, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις όταν αγωνίσθηκε και με τον Παμπαιανικό, πριν από 3 σαιζόν.
* Το επόμενο φιλικό του Ολυμπιακού είναι την Παρασκευή 24/8, εντός με τον Ατρόμητο Πειραιώς. Όσοι δεν παίξουν σ’ αυτό το παιχνίδι, θα χρησιμοποιηθούν στο φιλικό του Σαββάτου 25/8, εντός με τον Αφιδναϊκό.

* Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της Μάχης Μαραθώνα είναι την Πέμπτη 23/8, με την Τριγλία Ραφήνας, στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money