Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ο ΓΕΡΑΚΑΣ 2-1 ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ο Γέρακας νίκησε στο γήπεδό του τα Γλυκά Νερά με 2-1 σε αγώνα προετοιμασίας, την Κυριακή 19/8. Ήταν το πρώτο φιλικό των Γλυκών Νερών, που χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του ο προπονητής Ευγένιος Τσέρτος.
Το ίδιο ίσχυσε και για τον Άρη Τσαγδή, προπονητή του Γέρακα, που βλέπει τους νεαρούς παίκτες του να τρέχουν ασταμάτητα και να «παράγουν» αποτέλεσμα.
Το 1-0 σημείωσε στο 20’ ο Σταύρακας, ισοφάρισε στο 50’ ο Λουκής και πέτυχε το 2-1 ο μικρός Πανόπουλος στο 80’.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δριλάκης, Δημητριάδης, Γεωργόπουλος, Κάλλης, Βάρδας, Μαργέτης, Σταύρακας, Μπερέτης, Μουσαράι. Έπαιξαν ακόμη: Τσιροβασίλης, Καυγάς, Τσουράκης, Πανόπουλος, Μπενέκος, Τσαδήμας, Βούρλας, Αναστασίου.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Τσεβδερίκωβ, Κοτροζίνης, Μπούρμπουλας, Βασιλόπουλος, Χρ. Αντωνόπουλος, Κάππος, Ν. Καλούδης, Δ. Παπάζογλου, Λουκής, Γάσπαρης. Έπαιξαν ακόμη: Παπαδόπουλος, Τσιγάρας, Γκινούσης, Τσαλδάρης, Μανουσάκης, Γιαννούλης, Μαστορόπουλος, Καψάλας, Γ. Παπάζογλου, Δογάνης, Σβόλης.

* Τα Γλυκά Νερά θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με το ακόλουθο πρόγραμμα: Τετάρτη 22/8 εκτός με την Δόξα Κορωπίου, Κυριακή 26/8 εντός με Ηλυσιακό, Τετάρτη 29/8 εντός με Τριγλία, Σάββατο 1/9 εκτός με Χολαργό, Πέμπτη 6/9 εκτός με Μάχη Μαραθώνα, Κυριακή 9/9 με Παμπαιανικό.
* Στα φιλικά του Γέρακα έχουμε αναφερθεί σε άλλο σημείωμά μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money