Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

MΑΡΚΟ: ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ κ. ΜΑΓΓΑΝΑ;

Φάση από το Γλυκά Νερά-Μαρκό 1-1
Απάντηση ευθιξίας και αναφοράς σε «παλαιότερα ημαρτημένα» έδωσε το Δ.Σ. της Μαρκό, στην επιστολή της Δόξας Κορωπίου και του προέδρου της κ. Μαγγανά, περί διαιτητικού σφαγιασμού στον αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου με τα Γλυκά Νερά!
Θυμίζουμε ότι στην ανακοίνωσή της, η Δόξα σημείωνε μεταξύ άλλων: «Καλούμε τον πρόεδρο Μαγουλά που ήταν παρών στο χθεσινό σφάξιμο και είναι υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών, να σταματήσει «με το μαχαίρι» αυτές τις καταστάσεις, που –κατά κοινή ομολογία όσων βρέθηκαν στο γήπεδο Κορωπίου- οδηγούν σε δικαίωση των φημών που κυκλοφορούν, για «βοήθεια» συγκεκριμένης ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Όσον αφορά τον διαιτητή Βλάχο, ο πατέρας του ήταν μέχρι πρόσφατα διοικητής της Πυροσβεστικής Μαρκοπούλου. Και ο νοών, νοείτω - χειρουργείο»!

Η ομάδα του Μαρκοπούλου «σήκωσε το γάντι» της πρόκλησης, κι έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος Νίκος Κορωνιάς και η γενική γραμματέας Ελένη Σταύρου: «Σε απάντηση της επιστολής διαμαρτυρίας του κ. Μαγγανά, προέδρου της Δόξας Κορωπίου, που μας φωτογραφίζει, και θέλοντας να προφυλάξουμε την ομάδα μας από κακόβουλες φήμες, ότι δηλαδή η ομάδα μας ευνοείται από την διαιτησία, φήμες που οι ίδιοι παράγοντες αναπαράγουν, παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:
Στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Γ.Σ. Μαρκό έχει απολέσει τουλάχιστον 6 βαθμούς από διαιτητικά λάθη. Αναφερόμαστε σε τρείς αγώνες: Κρυονέρι – Μαρκό, Νικολακάκης - Μαρκό και Γλυκά Νερά – Μαρκό, χωρίς να διαμαρτυρηθούμε στην Ένωση ή στην Επιτροπή διαιτησίας. Λοιπόν κ. Μαγγανά, αν η ομάδα σας αδικείται από την διαιτησία και ο Γ.Σ. Μαρκό ευνοείται -όπως αναφέρετε- το ποιά ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα αξιοκρατικά και ανταγωνιστικά, φαίνεται στους μεταξύ μας αγώνες! Και ο νοών νοείτω! Η ιστορία του Γ.Σ. Μαρκό δεν επιτρέπει σε κανέναν παραγοντίσκο, οποιουδήποτε σωματείου, να την σπιλώνει και να την συκοφαντεί με κακοήθειες και αναλήθειες...

Υ.Γ. : Θυμηθείτε κ. Μαγγανά, ότι στον α’ γύρο -τότε που η ομάδα σας ήταν πρώτη- τους αγώνες Δόξα – Κεραυνός Κερατέας (το φάουλ έξω από την περιοχή, που δόθηκε πέναλτυ υπέρ της ομάδος σας) και Δόξα - Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (πάλι έξω από την περιοχή, που δόθηκε πάλι πέναλτυ υπέρ της ομάδος σας). Ποιά ομάδα ευνοείται και για ποιές ισορροπίες μιλάτε»;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money