Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

Απάντηση στην καταγγελία της Άμυνας Ανθούσας, για επεισόδια εις βάρος της στον αγώνα με τον Παλλαυρεωτικό, εξέδωσε το Δ.Σ. του συλλόγου του Λαυρίου, με την οποία εγκαλεί τον εκπρόσωπο και προπονητή της ομάδας της Ανθούσας κ. Ηλία Καραπιπέρη.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Παλλαυρεωτικού καταδικάζει το γεγονός που καταγγέλλει ο κ. Καραπιπέρης. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής του Παλλαυρεωτικού τον χτύπησε. Το γεγονός ότι τον χτύπησε (τον έσπρωξε), θα τιμωρηθεί αναλόγως. Αλλά δεν μπορεί να μιλάει ο κ. Καραπιπέρης για τρομοκρατία και για περιστατικά, τα οποία δεν θα είχαν συμβεί, εάν μετά το τέλος του αγώνα απευθυνόμενος στους διαιτητές –και προκαλώντας τους παίκτες μας- δεν έλεγε τη φράση: «Έκανες τα μπουρδέλα να πανηγυρίζουν»!

Τρομοκρατία κ. Καραπιπέρη, δεν μπορεί να υπάρξει από 20 φιλάθλους, που απλά συμπαραστέκονται στην ομάδα μας. Επίσης, εσείς κ. Καραπιπέρη προκαλούσατε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς τους ποδοσφαιριστές μας, με ειρωνικά σχόλια, που παραδεχθήκατε κι εσείς ο ίδιος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού! Αν κάποιος έβριζε από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού, είναι απορίας άξιον γιατί ο διαιτητής απέβαλε εσάς από τον πάγκο σας!

Όσο για τον αγώνα, ψάξτε να βρείτε εσείς τα αίτια που έχασε η ομάδα σας. Θυμηθείτε μόνο το πέναλτυ που κέρδισε η Άμυνα και ένα άλλο πέναλτυ, που δεν δόθηκε στον Παλλαυρεωτικό. Σταματήστε, λοιπόν, να διαμαρτύρεστε και μάθετε να χάνετε… Γιατί με καταγγελίες, ποτέ δεν κέρδισε κανείς τίποτα. Απλά κάνει κακό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που ματώνουμε για την ύπαρξή του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money