Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την αισιοδοξία του εξέφρασε στην εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» (φύλλο Πέμπτης 1/3) ο επίτιμος πρόεδρος του Νικολακάκη, Θανάσης Νικολακάκης, ότι η ομάδα του θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία. Επίσης, δεν απέφυγε πυρά κατά της διαιτησίας.

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στην αναμέτρηση Μαρκό-Νικολακάκη, ο έμπειρος παράγοντας είπε: «Δεν πιστεύω πως θα κριθεί σ’ αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έχει τελειώσει νωρίτερα. Πάντως, όπως και να έχει, είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε τον τίτλο και θ’ ανεβούμε στην Δ’ εθνική. Έχουμε την καλύτερη ομάδα: Την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Είμαστε αήττητοι στα τελευταία δέκα ματς, κι ας έχουμε κόντρα την διαιτησία. Το πρωτάθλημα μας ανήκει»!

Η άποψη του κ. Νικολακάκη για το εφετινό πρωτάθλημα, συνοψίζεται στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι περίεργη διοργάνωση η εφετινή. Δεν ευνοεί τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο αλλά κάποιες που δεν αποδίδουν! Εδώ όλοι ασχολούνται με μια συγκεκριμένη ομάδα, που ήταν δέκατη στην βαθμολογία, κι όμως τώρα διεκδικεί το πρωτάθλημα… Πρέπει να υπάρχει ίδια μεταχείριση για όλες τις ομάδες. Εμείς, αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε με την αξία μας, προτιμάμε να μην κερδίσουμε καθόλου»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money