Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

Επεισόδια σε βάρος της Άμυνας από παίκτες και παράγοντες του Παλλαυρεωτικού, μας κατήγγειλε ο εκπρόσωπος και προπονητής της ομάδας της Ανθούσας, Ηλίας Καραπιπέρης, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα που έγινε στο γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς» του Λαυρίου, χθες Σάββατο 24/3, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Καραπιπέρη, ευθύνη για τα γεγονότα φέρουν και οι διαιτητές της συνάντησης Δραγάτης (Καραπάνος, Β. Γαλάνης), οι οποίοι ήταν εξαιρετικά φοβισμένοι και δεν μπορούσαν να αντιτάξουν την εφαρμογή των κανονισμών, στην «τραμπούκικη» συμπεριφορά του Παλλαυρεωτικού.
Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της Άμυνας δήλωσε στον ιστότοπό μας: «Κάποιοι μας έβριζαν χυδαία από την αρχή του αγώνα! Ειδικά προς το τέλος του αγώνα, όταν το σκορ διαμορφώθηκε σε 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, κάποιος από τον πάγκο του Παλλαυρεωτικού μας έβριζε με απαράδεκτο τρόπο και ο διαιτητής έδιωξε από τον πάγκο εμένα! Ξεπερνάω το γεγονός ότι μας ακύρωσαν καθαρό γκολ ως όφ-σάιντ και ότι κατακύρωσαν το 3ο τέρμα των γηπεδούχων, που ξεκίνησε από φάση 5 μέτρα όφ-σάιντ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβριζαν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τα πιτσιρίκια παίκτες της Άμυνας, που δεν είχαν την παραμικρή αρνητική συμπεριφορά στο παιχνίδι… Καταγγέλλω ακόμη τον στόπερ της ομάδας του Λαυρίου, με το νούμερο 4, ο οποίος αφού έβγαλε την φανέλα του, ήλθε και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, χωρίς αιτία! Ευτυχώς αυτόν τον έγραψαν στο φύλλο αγώνος, αλλά τον γενικό αρχηγό και όλους αυτούς που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν κλίμα εκφοβισμού, ποιος θα τους τιμωρήσει»;
Η Άμυνα θα διαμαρτυρηθεί εγγράφως στην Ένωση για τα επεισόδια, που οι άνθρωποί της θεωρούν απαράδεκτα.

* Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το περιβάλλον του συλλόγου του Λαυρίου, ο επίσημος Παλλαυρεωτικός θα τιμωρήσει τον παίκτη του, που επιτέθηκε αναίτια στον προπονητή της Άμυνας και θα επιβάλλει την πειθαρχία στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, ώστε να μην ξαναπαρουσιασθούν παρόμοια συμπτώματα κακής συμπεριφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money