Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΠΑΝΕΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ


Αριστείδης Σπανέας


Ελάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή - ανακοίνωση των κ.κ. Αριστείδη Σπανέα και Ηλία Μικρόπουλου, νυν και τέως προέδρων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, ιδρυτικών μελών του Συνδέσμου και συνιδρυτών της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., στην οποία γράφουν:



Ηλίας Μικρόπουλος
«Διαβάζοντας την επιστολή του τέως γενικού γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, μετά την πραξικοπηματική και παράνομη αποκεφάλισή του, βλέπουμε ότι στην Ένωση δεν τηρείται η νομιμότητα! Ίσως να υπάρχουν και ιδιοτελείς σκοποί από κάποιους, καθώς και πελατειακές σχέσεις. Φαίνεται δε, ότι σε αυτήν την παρέα “ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ” ο ένας τον άλλο πολύ καλά.
Ίσως ο παραγκωνισμός του Συνδέσμου, να έχει να κάνει με τα ανωτέρω: “Νομιμότητα – ιδιοτελείς σκοπούς – πελατειακές σχέσεις”. Γεγονός που επετεύχθη από τον “ΕΦΙΑΛΤΗ – ΙΟΥΔΑ – ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ”, στο πρόσωπο του ενός, που οι διαιτητές της Ένωσης αποκαλούν “ΨΕΥΤΑΛΗΘΕΙΑ”!
Καλούμε λοιπόν, τα Σωματεία στις επερχόμενες εκλογές να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου από την Ένωση και να επιλέξουν έντιμους και υγιείς παράγοντες, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς πελατειακές σχέσεις και χωρίς παλιοπαρέες, που “ξεραίνονται” πολύ καλά μεταξύ τους και δεν γνωρίζουμε πού θα καταλήξουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money