Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 4-0

Φάση από παλαιότερη συνάντηση Γέρακα-΄Αρη Βούλας














Το τελικό σκορ του συγκεκριμένου αγώνα αποτελεί «μαγική αποτύπωση» της πραγματικότητας. Όχι γιατί δεν άξιζε τη νίκη ο Άρης Βούλας, αλλά γιατί δεν άξιζε τα 4 γκολ που δέχθηκε ο Γέρακας!
Στο 6’ ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ (καθ’ ομολογία και των δύο πλευρών) υπέρ των γηπεδούχων, σε υποτιθέμενο φάουλ του Αλέξη Παππά (αμυντικού του Γέρακα) στον Χρήστο Παππά (σέντερ-φορ του Άρη). Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Χρ. Παππάς και διαμόρφωσε το 1-0.

Ο Γέρακας ισορρόπησε και βγήκε δειλά στην επίθεση αλλά πάλι ατύχησε όταν στο 42’ ο Λυμπερόπουλος, μόνος του μπροστά στην εστία του Μαρινάκη «βρήκε» με πλασέ το δοκάρι. Αμέσως μετά (43’) ο Διγενής έκανε το 2-0!

Στο β’ ημίχρονο έγινε γρήγορα –στο 51’- το 3-0 πάλι από τον Διγενή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλο δοκάρι (60’) με τον Μαργέτη και στο 89’ ο Βούρλας δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ-α-τετ με τον Μαρινάκη.
Αμέσως μετά (90’) έγινε το 4-0 πάλι με προσπάθεια του Διγενή και την έμμεση «βοήθεια» του Δημητριάδη!

Το ματς είχε και αποβολές: Στο 88’ απεβλήθη ο Μπούρμπουλας (αντιμίλησε σε αντίπαλο) και μετά τη λήξη ο Βεϊζάι (ειρωνεύτηκε αντιπάλους), που είχε γίνει νωρίτερα αλλαγή!

Εκτός φόρμας ήταν ο διαιτητής Κασομούλης, (Γουργιώτης, Β. Τζαφόλιας).

ΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσιαγκάνης, Αντάρτης, Καβάσης (80’ Λιλελάρη), Παναγιωτάκης, Βεϊζάι (65' Φώσκολος), Διγενής, Πολυχρονιάδης (75’ Σταυρόπουλος), Μανταλώζης, Χρ. Παππάς, Χριστόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Καρλατήρας, Αλ. Παππάς (46’ Μπερέτης), Α. Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Πελέκης (65’ Δριλάκης), Δημητριάδης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος, Καραμανίδης, Μαργέτης (65’ Βούρλας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money