Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΩΡΩΠΟΣ - ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3-3

Συγκλονιστικό ματς, με έξη γκολ, πέντε δοκάρια και πλήθος φάσεων μπροστά στις εστίες. Ο Ωρωπός ήθελε τη νίκη για να τελειώσει γρήγορα το σενάριο παραμονής στην κατηγορία. Η Δόξα ήθελε να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, μετά την εντός έδρας ήττα από τα Γλυκά Νερά. Ο αγώνας έληξε 3-3! Οι αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, ο Ωρωπός ήταν εξαιρετικός και προηγήθηκε 3-1, έχοντας πολλές ακόμη ευκαιρίες να διευρύνει την διαφορά! Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά μετά το 60’ λεπτό, το ματς «έγειρε» προς την πολύ βελτιωμένη Δόξα, που ισοφάρισε, είχε τρία δοκάρια και αρκετές ακόμη χαμένες ευκαιρίες!

Ο Ωρωπός ξεκίνησε πιο επιθετικός και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βαζέχα στο 5’. Τρία λεπτά αργότερα, ύστερα από κόρνερ, ο Ανδριανός με προβολή, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι! Μετά το 15λεπτο η Δόξα ισορρόπησε το ματς και βγήκε στην επίθεση. Από λάθος έξοδο του Κακκαβά στο 25’, ο Βάρδας κέρδισε την κόντρα, έκανε σουτ αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι. Στο 28’ μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Σπηλιόπουλου, παρενεβλήθη ο Κατερίνης, η μπάλλα κόντραρε πάνω του, ο Κακκαβάς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το 0-1 ήταν γεγονός.
Στο διάστημα 30’ – 45’ οι παίκτες του Ωρωπού έδειξαν πιο συγκεντρωμένοι, έπαιξαν πιο μεθοδικά και στο 35’ ο Φιλλής με σέντρα-σουτ «κρέμασε» τον Παπαθεοδώρου και ισοφάρισε. Ήταν ένα γκολ χάρμα, που έδωσε φτερά στους γηπεδούχους!
Έτσι, στο 40’, ο 15χρονος πρωτοεμφανισθείς στην ανδρική ομάδα Κανατάς, πραγματοποίησε επέλαση, έκανε ωραία σέντρα και από την καρδιά της περιοχής ο Αρκάδιος Βαζέχα με σουτ έκανε το 2-1. Ήταν το δέκατο τέταρτο τέρμα που σημείωσε εφέτος! Μετά από τρία λεπτά, ο Κανατάς βγήκε από αριστερά, πέρασε τους αντιπάλους του και με άψογο πλασέ «έγραψε» το 3-1! Ο Ωρωπός είχε βρει την «αχίλλειο πτέρνα» της Δόξας, που ήταν η άμυνά της.
Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα τέταρτο, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι και η Δόξα δεν έδειχνε ικανή για ανατροπή. Όμως η φάση του 60’ πιθανόν να έκρινε την έκβαση του αγώνα! Ύστερα από πάσα του Χατζηλία στον Γαλάνη, που βρισκόταν (σύμφωνα με τους γηπεδούχους) εμφανώς σε θέση όφ-σάιντ, ο τελευταίος μείωσε σε 3-2 και ξαναέβαλε την Δόξα στο παιχνίδι. Τότε οι παίκτες της πίστεψαν στην ανατροπή. Από εκείνο το χρονικό σημείο, είδαν όλοι στο γήπεδο μια άλλη Δόξα, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε πολλά γκολ και είχε δύο ακόμη δοκάρια!

Στο 85’ και ενώ ο Ωρωπός έδειχνε σαστισμένος από τις επιθετικές εξάρσεις της Δόξας, ο Σπηλιόπουλος επωφελήθηκε από λάθος συνεννόηση Κατερίνη – Κακκαβά, και ισοφάρισε 3-3. Μέχρι την λήξη, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όλοι στην επίθεση. Είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Παπαδόπουλο στο 88' ενώ σε αντεπίθεση του Ωρωπού στο 92’, ο Κ. Στεφανής είχε σουτ μόλις άουτ. Στην επόμενη επίθεση της Δόξας, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κακκαβά, που απέκρουσε προσωρινά αλλά η μπάλλα βρήκε και το δοκάρι!
Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία (ειδικά για την φάση του δευτέρου τέρματος της Δόξας) αλλά και για διαιτητικές αποφάσεις που –κατά την γνώμη τους- «έσπρωχναν» την Δόξα να μπει στο παιχνίδι. Διαιτητές: Διαγγελάκης, (Γουργιώτης, Σπίθας).

ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής, Φιλλής (90' Κατσιμάρης), Μέγας, Κανατάς (60' Ερ. Στεφανής), Βαζέχα (92' Καραχρήστος), Αλούση.
ΔΟΞΑ: Παπαθεοδώρου, Κωφός (40' Χατζηλίας), Τσεβδέρικοφ (58' Κωστάζος), Θεοχάρης, Σωτηριάδης, Σπηλιόπουλος, Καστρινάκης, Βάρδας (70' Αμπεντινάϊ), Πετράκης, Γαλάνης, Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money