Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΩΡΩΠΟΣ 3-2

Φοβερές εναλλαγές του σκορ υπήρξαν στο ματς Κεραυνού-Ωρωπού 3-2, που έγινε στο γήπεδο Γλυκών Νερών λόγω της γνωστής τιμωρίας του Κεραυνού. Το 0-1 και το 1-2, εξελίχθηκε στο τελικό 3-2! Παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο, οι ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο από την αρχή μέχρι το τέλος.
Στο 2’ λεπτό ο Μπάτρης βγήκε μόνος του μπροστά στον τερματοφύλακα Κακκαβά, αλλά το πλασέ που έκανε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 4’ ο τερματοφύλακας Παππάς έκανε λάθος, πήρε τη μπάλλα ο Κ. Στεφανής και πέτυχε το 0-1. Η πίεση του Κεραυνού έφερε αποτέλεσμα στο 35’ όταν κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αναγνώστου. Όμως, ο Ωρωπός σχεδόν αμέσως (37’) ξαναπήρε προβάδισμα με τέρμα του Αμπάζη.
Το β’ μἐρος ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο. Ο Ωρωπός απείλησε με τρίτο γκολ στο 52’, όταν ο Στεφανής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από πάσσα του νεαρού Κανατά αλλά το πλασέ του, έφυγε μόλις ψηλά άουτ. Ο Κεραυνός ισοφάρισε γρήγορα (60’) με τον Γκίνη, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 62’! Καθώς οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη μπροστά στις εστίες, ο Πλάκα «τρίτωσε» τα δοκάρια του Κεραυνού στο 83’, για να έλθει στο 85’ το 3-2 με τέρμα του νεοεισελθόντος Ευφραιμίδη, ο οποίος πήρε τη μπάλλα από θέση όφ-σάιντ, κατά δήλωση συμπαικτών και αντιπάλων!
Στο τελευταίο τρίλεπτο επικράτησε εκνευρισμός μεταξύ των αντιπάλων παικτών, με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι νεαροί Βαζέχα και Κατσιμάρης του Ωρωπού.   
Με έξαλλο τρόπο διαμαρτύρονται οι παράγοντες του Ωρωπού για την διαιτησία του Αντιπαριώτη (Δ. Τζαφόλιας, Τσίρλης). Του καταλογίζουν (όπως μας παρακάλεσαν να αναφέρουμε στον ιστότοπό μας) «φόβο στην εκτέλεση των καθηκόντων του, απίστευτη ανοχή σε υβριστικές εκφράσεις παικτών και γενικά ένα είδος μεροληψίας υπέρ του Κεραυνού» ενώ χρεώνουν με αδιαφορία και ωχαδελφισμό τον βοηθό Δ. Τζαφόλια, επειδή «επέτρεψε στον σκόρερ του νικητηρίου τέρματος του Κεραυνού, να συνεχίσει από εμφανή θέση όφ-σάιντ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα»!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου (83’ Ευφραιμίδης), Κατσίκης, Γκίνης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Λούτζη, Βίλα, Χελιώτης (50’ Γ. Ρώμας), Πλάκα (90' Χ. Παππάς), Βίλα, Μπάτρης.
ΩΡΩΠΟΣ: Κακκαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζη, Κατερίνης, Ανδριανός, Κ. Στεφανής, Κανατάς (70’ Κατσιμάρης), Μέγας (80’ Γ. Στεφανής), Παπαγεωργίου, Βαζέχα, Αλούση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money