Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΑ - ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 3-1

Νίκη με 3-1 σημείωσε η βελτιωμένη Σταμάτα επί του ελλιπέστατου Καπανδριτίου, που αγωνίσθηκε με 6 πολύ νεαρούς παίκτες και είχε δύο υποχρεωτικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Η Σταμάτα διατηρεί τις ελπίδες της για άνοδο. Ο Συμεωνίδης στο 5’ άνοιξε το σκορ υπέρ της Σταμάτας, που κέρδισε και πέναλτυ στο 34’ το οποίο εκτέλεσε ο Κ. Τσεβάς αλλά απέκρουσε ο Μανουσάκης! Στο μεταξύ, το Καπανδρίτι πέτυχε γκολ με τον Αθανασόπουλο (20’), το οποίο κακώς (κατά την άποψη των φιλοξενουμένων) ακύρωσε ο διαιτητής…
Πάντως, το 2-0 σημείωσε ο Χ. Τσεβάς στο 52’ (οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται ότι η προηγούμενη φάση είχε ξεκινήσει από όφ-σάιντ) και το 3-0 ο Ποροτσίδης στο 60’. Το σκορ (3-1) έκλεισε ο Αθανασόπουλος στο 68’. Δοκάρι είχε ο Μίχας στο 67'. 
Το Καπανδρίτι διαμαρτύρεται ότι ο διαιτητής Βλάχος (Διαμάντι, Τσέλιος), δεν …πήρε χαμπάρι τους σοβαρούς τραυματισμούς των παικτών του, που αντικαταστάθηκαν!

ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Κριεμάδης, Κολώτας, Συρράκος, Ντιούφ, Μπόρας (46’ Ποροτσίδης), Σ. Δεσύλλας (81’ Ζαραχωβίτης), Συμεωνίδης, Πράσινος (69’ Μπότζιος), Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μανουσάκης, Σίνας, Ζαμπούρας, Παπαϊωάννου (5’ λ.τρ. Σάρκα), Κομιώτης, Καμηλάκης (88’ Κουτρώνας), Μπουλέκος, Μ. Τσαλίδης, Αθανασόπουλος, Ν. Μελιράς (46’ λ.τρ. Νικολόπουλος), Μίχας.

* Με νέο τεχνικό σύμβουλο – προπονητή τον Μανώλη Παπαδόπουλο, παλαιό παίκτη της ΑΕΚ και σήμερα υπεύθυνο των ακαδημιών της, συνεχίζει η Σταμάτα στη θέση του Παντελή Καραγιάννη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money