Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2-3

Τα απίστευτα συνεχίζονται στα εφετινά παιχνίδια της Αρτέμιδος! Αυτή τη φορά, προηγήθηκε γηπεδούχος (στα Σπάτα) 2-0 του Εθνικού Νέας Μάκρης αλλά βρέθηκε στο τέλος ηττημένη με 3-2 από την εκπληκτική αντίπαλό της! Ο Εθνικός του Γιώργου Σιμιτζόγλου, νίκησε ένα ακόμη ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας!
Σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί, έπαιζαν ομαδικά και δυσκόλευαν σημαντικά τους γηπεδούχους. Στο 15’ ο Μαγγίνας πέτυχε γκολ με απευθείας κτύπημα φάουλ, το οποίο ο διαιτητής ακύρωσε χωρίς εμφανή λόγο… Και στο 37’ ο Τσούκα, με ατομική ενέργεια και πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Στο β’ ημίχρονο η Άρτεμις ευτύχησε να σημειώσει κι άλλο τέρμα, στο 65’, όταν σε κτύπημα κόρνερ, ο Κουνελάκης κέρδισε κεφαλιά και ο Αγγελάκος με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλλα στα δίκτυα (2-0).

Το δράμα της Αρτέμιδος άρχισε όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ. Στο 78’ έγινε το 2-1 με καφαλιά του Χρ. Παπαδόπουλου από καλοκτυπημένο κόρνερ. Οι αδυναμίες των γηπεδούχων φάνηκαν αμέσως και το 2-2 δεν άργησε… Το πέτυχε στο 85’ ο Μαγγίνας με κτύπημα πέναλτυ, σε χέρι αμυντικού. Όμως, δεν έφθανε αυτό. Τα λάθη συνεχίσθηκαν –καθώς είχαν αρχίσει και οι έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές- και στο 91’ γράφτηκε το 2-3 όταν ο Πίστας μετά από ατομική ενέργεια, πάσαρε στον Ζιάγκο που σκόραρε εύκολα!

Στα 7’ λεπτά καθυστέρησης που κράτησε ο διαιτητής, συνέβησαν όσα δεν έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού! Οι διαιτητές Κάντζος, (Α. Αντωνίου, Κ. Ντόστης), στο 90’ απέβαλαν τον Ντούση για υβριστική συμπεριφορά και στο 93’ τον προπονητή της Αρτέμιδος Γιάννη Φυτιλή, επειδή διαμαρτυρόταν έντονα. Μετά τη  λήξη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, οι διαιτητές δέχθηκαν καταιγισμό ύβρεων και μάλιστα έγραψαν στο Φύλλο Αγώνα ότι «φίλαθλος» έφτυσε τον βοηθό Ντόστη (ήταν αυτός που διέκοψε στον α’ γύρο το ματς Αυλώνος-Αρτέμιδος και μηδενίσθηκαν και οι δύο ομάδες)! Οι παράγοντες της Αρτέμιδος μιλούσαν αργότερα για διαιτητικό όργιο. Εξέδωσαν και σχετική έγγραφη διαμαρτυρία…

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Πρίφτης, Αγγελάκος, Τασσόπουλος, Δημητρίου, Ντούσης, Διαμάντης (56’ Τράκας), Τσούκα, Μαγκουσοχατζάκης, Κουνελάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πυκνής, Ζούρος, Μαγγίνας, Αηδόνης (46’ Πίστας), Χρ. Παπαδόπουλος, Ελευθερίου, Σπανομαρίδης (90’ Μπαλές), Ντελιάι, Ζιάγκος, Μποϊμπέι, Θ. Στεφανίδης (69’ Μασούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money