Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1-3

Νέα εκτός έδρας επιτυχία του Πρωτέα, που νίκησε στην Άνοιξη την ομώνυμη τοπική ομάδα με 3-1! Με ελάχιστους αξιόμαχους παίκτες και ελάχιστα μέσα, η ομάδα της Παλαιάς Φωκαίας πραγματοποιεί ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη πορεία. Από την πλευρά της, η Άνοιξη, με πολλές απουσίες, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ηττήθηκε απροσδόκητα εύκολα!
Ο αέρας ήταν δυνατός και επηρέασε σημαντικά την εξέλιξη του παιχνιδιού. Κι όμως, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 3-0! Στο 38’ ύστερα από προσπάθεια και σουτ του Κούλιμπη, η μπάλλα άλλαξε πορεία στον Σταματίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Μουλά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κούλιμπης με νέο σουτ έγραψε το 0-2. Το 0-3 έκανε ο Κοσμάτος με πλασέ στο 70’. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, πέτυχε ο Πολύζος με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 80’.
Διαιτητές: Παπάζογλου, (Μισρής, Κωνσταντόπουλος).

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Κυριάκης, Τσιλιγκίρης, Σταματίδης (55’ Καντιδάκης), Μπουσδέκης, Δημούδης, Αθανασόπουλος, Σίτης, Λιγωμένος, Πολύζος, Οικονομόπουλος (72’ Κάγια).
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Γιασελάι, Κούλιμπης (80’ Χουσιάδης), Λάζαρης, Διαμάντης, Μακρυπίδης, Κοσμάτος, Μαραγκός (70’ Ρέτσικας), Χοντζάλι, Kωστάκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money