Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-1

Φάση από το Μάχη - Νικολακάκης
«Αυτοκτόνησε η Μάχη», μας είπε Μαραθωνίτης παράγοντας! «Νομίζω ότι πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό», μας είπε παράγοντας του Αγ. Στεφάνου! Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που ήθελαν…
Πάντως, ο Ολυμπιακός έδειξε καλά στοιχεία (συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια) στην αρχή του αγώνα, οπότε και σημείωσε το τέρμα του (στο 22’) με τον Ακριτίδη. Την εικόνα, όμως, χάλασε άλλη μια φορά η συμπεριφορά του Γιάννη Μπερμπάντη, ο οποίος –χωρίς λόγο- τα έβαλε με τον διαιτητή και είδε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 28’!
Η Μάχη μπήκε σιγά – σιγά στο παιχνίδι αλλά δεν ήταν «ζωηρή», όπως άλλες φορές. Ισοφάρισε με τον Κωσταντόπουλο στο 36’, έφτιαξε λίγες ακόμη ευκαιρίες και …εξανεμίσθηκε στη μετριότητα.
Διαιτητές: Κασομούλης, (Μπούξμπάουμ, Μισρής).

ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Χαμάμης, Τσένε, Πλατσιώτας, Καραλής (70' Μέξης), Μεταξάς (57' Γρίβας), Νταής, Βούσουλας, Μίχας, Κωσταντόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητριάδης, Τσιούρης, Μαυρομάτη, Ακριτίδης, Χ. Μπερμπάντης, Νικολάου, Λέκα (79' Ζερμπίνης), Μπιτάκος, Ράλλης (65' Παπαντζήμας), Ι. Μπερμπάντης, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money