Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1-0

Φάση από το Διόνυσος-Καλύβια 3-2 του α' γύρου
Ο αποφασιστικός Διόνυσος πέτυχε νίκη σωτηρίας με 1-0 επί της μέτριας Αρτέμιδος, που (εκτός μεγάλου απροόπτου) αποχαιρέτισε το όνειρο της ανόδου! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να κερδίσουν το παιχνίδι και το πέτυχαν. Άλλωστε, πήραν ρεβάνς της ήττας τους από την Αρτέμιδα στον α' γύρο, στα Σπάτα, με 2-1.
Ο αέρας έπαιξε και σ’ αυτό τον αγώνα το ρόλο του. Δυσκόλεψε σημαντικά τις κινήσεις των παικτών και συνέβαλε στο αυτογκόλ που έκρινε το αποτέλεσμα, όταν σε ενέργεια και σουτ του Γεροντάκη (60’), ο Αγγελάκος προσπάθησε να διώξει τη μπάλλα αλλά αυτή κατέληξε στο δικό του τέρμα!
Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοι σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν ελάχιστες. Ο τερματοφύλακας Μπακοδήμος είχε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις (μία σε κάθε ημίχρονο) σε ισάριθμα σουτ παικτών της Αρτέμιδος. Ο Διόνυσος έπαιξε για 15' με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 75' με 2 κίτρινες κάρτες του Κοπελάκη.
Διαιτητές: Καπόγλης, (Τσέλιος - Βλαβάκης). Παράπονα εξέφρασαν οι παράγοντες της Αρτέμιδος, γιατί -όπως υποστήριξαν- στο β’ ημίχρονο παίχθηκε μπάλλα το πολύ για 20’ λεπτά!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Κουτσογιάννης, Κολέτσας, Κοπελάκης, Μίσσιος, Καρατσίκος, Παλιούρας, Παξιμάδης, Σφέτσας (46' Γεροντάκης, 70' λ.τρ. Βαϊόπουλος), Μαρόλιας, Δρακούλης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Καββαθάς, Παπαδόπουλος, Πρίφτης, Αγγελάκος, Τασσόπουλος, Δημητρίου, Σερμαγιάς (76’ Αντωνίου), Τσούκα, Μαγκουσοχατζάκης, Κουνελάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money