Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 1-0



Αμφίρροπο εξελίχθηκε το ματς Νικηφόρου-Πόρτο Ράφτη 1-0, που έγινε στον Γέρακα. Στο α’ μέρος οι «γηπεδούχοι» έδειξαν κάπως καλύτεροι και κατάφεραν (διότι περί κατορθώματος πρόκειται με την αδιαφορία των περισσοτέρων παικτών του Νικηφόρου) να προηγηθούν με απευθείας κτύπημα φάουλ του Μόνγκα στο 38’ -«τούβλο» το χαρακτήρισαν οι θεατές- που αιφνιδίασε τον Αποστολίδη.

Στο β’ ημίχρονο το Πόρτο Ράφτη στάθηκε καλύτερα και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, που του «αρνήθηκε» ο βοηθός Μαγουλάκης και ο διαιτητής Μινάι (ο άλλος βοηθός ήταν ο Χόικας), όταν ακύρωσαν –με κοινή τους απόφαση- γκολ του Σερμπενιάδη στο 88’, που επιτεύχθηκε με σουτ από μεγάλη απόσταση!

Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες από τους πάγκους των δύο ομάδων συνεπλάκησαν και συνέχισαν να τσακώνονται μέχρι τα αποδυτήρια, διαμαρτυρόμενοι συγχρόνως στους διαιτητές. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο 1-2 οπαδοί του Πόρτο Ρἀφτη και παραλίγο τα επεισόδια να έπαιρναν μεγάλη έκταση αν δεν επενέβαιναν οι πιο ψύχραιμοι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα επωνύμων παραγόντων που βρέθηκαν μπροστά στα γεγονότα, ο πρόεδρος του Πόρτο Ράφτη Σταύρος Χρυσάφης ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος με την συμπεριφορά του Νικηφόρου έναντι της ομάδας του, απειλώντας «θεούς και δαίμονες»…
Όσο για τους διαιτητές, το Πόρτο Ράφτη τους κατηγορεί για αλλοίωση αποτελέσματος!

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Κουτουλούλης (46’ Ζέεμπε), Τσαπαρής, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου, Αντεριώτης, Τσιριγώτης, Πλαβούκος (64’ Κωνσταντίνου), Μόνγκα Φοντούλα, Αποστολόπουλος (80’ Ράπτης).
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Αποστολίδης, Μαλατάνος, Τσόρακας, Βλάχος, Δικαίος, Μουστόγιαννης, Βαλσαμογιάννης (58’ Πανουσόπουλος), Μίνα, Σερμπενιάδης, Σιδέρης (75’ Αρκάς), Βολάκης (47’ Δημητρακόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money